fleke od uraslih dlaka,molim vas

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
nedam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

fleke od uraslih dlaka,molim vas

Post od nedam »

Ima li neko ovaj problem ili je imao?vise mi dlake ne urastaju,odkad se brijem,mazala sam saljicevom masti vec godinu dana,manje su ali mi smeta,vidi se onako..da li znate mozda neki laserski tretman za fleke neke ordinacije,ostavite i adresu i br telefona hitno mi je,ili neke efikasnije masti ne mogu vise.hvala puno
cao
nevenka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm

Post od nevenka »

i ja trazim neko resenje,mazala sam neki hidrohinol al taj dermatolog sto mi to dao nema pojma...samo crvenelo od toga
nevenka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 12:33 pm

Post od nevenka »

stvarno niko ne zna nista o ovome?
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Re: fleke od uraslih dlaka,molim vas

Post od vojislava »

nedam napisao:Ima li neko ovaj problem ili je imao?vise mi dlake ne urastaju,odkad se brijem,mazala sam saljicevom masti vec godinu dana,manje su ali mi smeta,vidi se onako..da li znate mozda neki laserski tretman za fleke neke ordinacije,ostavite i adresu i br telefona hitno mi je,ili neke efikasnije masti ne mogu vise.hvala puno
Prvo moras da resis problem uraslih dlaka pa tek onda da resavas fleke
twia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 5:33 pm

Post od twia »

naravno prvo moras da rijesis problem uraslih dlacica, a ocigledno ti je koza suva, tako da moras svakodnevno da je mazes pavlovicevom ili cak da kupis vazelin u apoteci, pokusaj, zbilja pomaze, zatim se usmjeri na lijecenje fleka adekvatnim kremama
:)
Odgovori