Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ima li neko ovaj problem ili je imao?vise mi dlake ne urastaju,odkad se brijem,mazala sam saljicevom masti vec godinu dana,manje su ali mi smeta,vidi se onako..da li znate mozda neki laserski tretman za fleke neke ordinacije,ostavite i adresu i br telefona hitno mi je,ili neke efikasnije masti ne mogu vise.hvala puno
nedam napisao:Ima li neko ovaj problem ili je imao?vise mi dlake ne urastaju,odkad se brijem,mazala sam saljicevom masti vec godinu dana,manje su ali mi smeta,vidi se onako..da li znate mozda neki laserski tretman za fleke neke ordinacije,ostavite i adresu i br telefona hitno mi je,ili neke efikasnije masti ne mogu vise.hvala puno
Prvo moras da resis problem uraslih dlaka pa tek onda da resavas fleke
naravno prvo moras da rijesis problem uraslih dlacica, a ocigledno ti je koza suva, tako da moras svakodnevno da je mazes pavlovicevom ili cak da kupis vazelin u apoteci, pokusaj, zbilja pomaze, zatim se usmjeri na lijecenje fleka adekvatnim kremama