hitnoooo

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
labud
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 11:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

hitnoooo

Post od labud »

Pozz svima...treba mi stvarno hitan odgovor.. nisam nikada imala odnos sa deckom, tacnije imala sam "blizak kontakt" al ne sexualni odnos.

naime decko i ja smo bili skupa i pokusavali smo da imamo odnos ..medjutim imala sam veliku bol (nije bilo krvi) tako da smo odustali ...nakon nekog vremena smo opet bili skupa sami i onda je prstom odlucio da me bar zadovolji..molim vas da mi konkretno kazete al mi je probio djevicnjak ili to ne moze uciniti samo prstom..osjetila sam da dode do nekog mehkog dijela u vagini i nije isao dublje..

hvala puno unaprijed :oops:
happy girl...
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

To sto si imala veliki bol pri snosaju(ako je uopste do njega doslo),to znaci da nisi bila dovoljno opustena...Probaj da imas malko duzu predigru ili u sexualni odnos stupi tek kad mislis da si 100% opustena.Nemoj da razmisljas o eventualnom bolu koji moze da nastane,ako si opustena pri defloraciji,manje ce te boleti.
Sto se tice probijanja himena prstom,ne verujemda je do toga doslo,na osnovu onoga sto si ti napisala.Mada u ekstremnim slucajevima,moze da dodje do pucanja himena na razne nacine,ali to nije tvoj slucaj.

E sad samo napred u nove pohode...Pozdravljam te! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

Post od MarijanaRS »

Ista je prica bila samnom pre 7 godina. Tako smo pokusavali bar 3 puta, i kako Iva kaze, tek kad se opustis, zaista malje boli. Mene doduse onda nije ni bolelo :D

Srecno :wink:
Dok stignes na red, promene se pravila.
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

odgovor

Post od anapet »

taj "problem" smo svi manje-više imali. samo se opusti (koliko je to moguće) i uživaj... svaki početak je težak :-)
labud
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 13, 2008 11:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od labud »

ivamatic napisao:To sto si imala veliki bol pri snosaju(ako je uopste do njega doslo),to znaci da nisi bila dovoljno opustena...Probaj da imas malko duzu predigru ili u sexualni odnos stupi tek kad mislis da si 100% opustena.Nemoj da razmisljas o eventualnom bolu koji moze da nastane,ako si opustena pri defloraciji,manje ce te boleti.
Sto se tice probijanja himena prstom,ne verujemda je do toga doslo,na osnovu onoga sto si ti napisala.Mada u ekstremnim slucajevima,moze da dodje do pucanja himena na razne nacine,ali to nije tvoj slucaj.

E sad samo napred u nove pohode...Pozdravljam te! :P :P :P :P :P
hvala puno...stavrno si mi puno olaksala.... :D :roll: :wink:
happy girl...
Odgovori