molim za mišljenje

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

molim za mišljenje

Post od anapet »

radi se o mojoj majci koja ima 48 god. ima problema sa želudcem već dosta godina u smislu nadutosti, gasova..... pre x godina su joj doktori rekli da ima spušten želudac i kilu .... neko vreme nema tegoba sem te nadutosti koja nastane čim nešto pojede. na vratu je pre nekih 6 meseci primetila natečenost koja ne boli. treba da ide na ultrazvuk želudca, a zatim da prekontroliše limfnu žlezdu. Da li bi moglo da se radi onečemu ozbiljnom, pošto sumnjamo da je neka bakterija u pitanju?! krvna slika je ok. sem sedimantacije koja je 28.
LIZARD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 9:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

izvoli moje misljenje

Post od LIZARD »

mislim da nije nista strasno,bar sto sa zeludca tice. Odvedi majku kod nekog dobrog gastroenterologa,mozes i privatno-pregledi nisu skupi(1000-1600 din). Mozda nebi bilo lose da se uradi eho abdomena i gastroskopija,bar kao neka polazna tacka. Vidi proveri to,mislim da nije nista,ali zbog njenih godina,a i posebno ako je neko u familiji bolovao od bolesti ovakve vrste.Pozdrav i nemoj se brinuti.
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

odgovor

Post od anapet »

ja se nadam da nije, međutim mene brine to što sam negde na forumu pročitala da uvećana limfna žlezda sa leve strane vrata, iznad ključne kosti može ukazati na rak želudca?! da li je to moguće?
Odgovori