Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Treba mi preporuka za specijalistu za ORL?
Cerka ima 3 godine i ceste upale usiju. Rekli su nam da ima puno sekreta koji treba da se razbije da se ne bi stvrdnuo. Kao terapiju je dobila Marisol 2 x dnevno i Fluimucil takodje 2 x dnevno. Licno mislim da to nije dovoljno a i slusajuci tudja iskustva mislim da bi terapija trebala biti "jaca".
Culi smo da je dr Subarevic sa Instituta dobar ali nema slobodnog termina do 07. maja a to nam je dugo da cekamo.
Bila bih vam zahvalna za neki dobar savet i preporuku.
emma05 napisao:Treba mi preporuka za specijalistu za ORL?
Cerka ima 3 godine i ceste upale usiju. Rekli su nam da ima puno sekreta koji treba da se razbije da se ne bi stvrdnuo. Kao terapiju je dobila Marisol 2 x dnevno i Fluimucil takodje 2 x dnevno. Licno mislim da to nije dovoljno a i slusajuci tudja iskustva mislim da bi terapija trebala biti "jaca".
Culi smo da je dr Subarevic sa Instituta dobar ali nema slobodnog termina do 07. maja a to nam je dugo da cekamo.
Bila bih vam zahvalna za neki dobar savet i preporuku.
Odlican ORL specijalista na Institutu za majku i dete je i Ivan Baljosevic. Pregled mozete zakazati i telefonom utorkom i cetvrtkom od 12 do 13 casova. Srecno.