Dobar deciji specijalista za ORL

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
emma05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 2:07 pm

Dobar deciji specijalista za ORL

Post od emma05 »

Treba mi preporuka za specijalistu za ORL?
Cerka ima 3 godine i ceste upale usiju. Rekli su nam da ima puno sekreta koji treba da se razbije da se ne bi stvrdnuo. Kao terapiju je dobila Marisol 2 x dnevno i Fluimucil takodje 2 x dnevno. Licno mislim da to nije dovoljno a i slusajuci tudja iskustva mislim da bi terapija trebala biti "jaca".
Culi smo da je dr Subarevic sa Instituta dobar ali nema slobodnog termina do 07. maja a to nam je dugo da cekamo.

Bila bih vam zahvalna za neki dobar savet i preporuku. :)

Pozdrav.
mk_naya
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 13, 2008 8:17 am

preporuka u ns

Post od mk_naya »

draga emma,

u privatnoj poruci imas kontakte ...

srecno ...
naya
dnotev
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 5:34 pm

Re: Dobar deciji specijalista za ORL

Post od dnotev »

emma05 napisao:Treba mi preporuka za specijalistu za ORL?
Cerka ima 3 godine i ceste upale usiju. Rekli su nam da ima puno sekreta koji treba da se razbije da se ne bi stvrdnuo. Kao terapiju je dobila Marisol 2 x dnevno i Fluimucil takodje 2 x dnevno. Licno mislim da to nije dovoljno a i slusajuci tudja iskustva mislim da bi terapija trebala biti "jaca".
Culi smo da je dr Subarevic sa Instituta dobar ali nema slobodnog termina do 07. maja a to nam je dugo da cekamo.

Bila bih vam zahvalna za neki dobar savet i preporuku. :)

Pozdrav.
dnotev
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 5:34 pm

Re: Dobar deciji specijalista za ORL

Post od dnotev »

Odlican ORL specijalista na Institutu za majku i dete je i Ivan Baljosevic. Pregled mozete zakazati i telefonom utorkom i cetvrtkom od 12 do 13 casova. Srecno.
Odgovori