imam silikonske implantate u grudima. da li neko od vas ima iskustvo sa trudnocom posle ugradnje silikona? moj doktor (koji mi je ugradio implantate) kaze da trudnoca na grudi moze da ostavi posledicu jedino tako sto ce da im da jos prirodniji oblik, a dojenje se podrazumeva da je dozvoljeno.
sa svojim ginekologom nisam razgovarala o tome, iskreno mislim da on o tome ni ne zna mnogo (mozda samo nekakvu teoriju), jer u malom mestu u kom zivim mislim da nije mogao da ima iskustva sa zenama sa imalantatime.
neko iskustvo?
trudnoca i silikonski implantati
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Nemam iskustva sa tim, ali citala sam da ako su implanti ugradjeni ispod misica (pretpostavljam da tvoji jesu) trudnoca i dojenje ne predstavljaju nikakav poseban problem. Grudi pod uticajem hormona uglavnom porastu u trudnoci a posle se smanje, zbog cega se ponekad opuste, ali to se desava svim zenama bez obzira na to da li imaju implante ili ne.
donka napisao:Nemam iskustva sa tim, ali citala sam da ako su implanti ugradjeni ispod misica (pretpostavljam da tvoji jesu) trudnoca i dojenje ne predstavljaju nikakav poseban problem. Grudi pod uticajem hormona uglavnom porastu u trudnoci a posle se smanje, zbog cega se ponekad opuste, ali to se desava svim zenama bez obzira na to da li imaju implante ili ne.
da.
hvala.