Odloziti menstruaciju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Lelaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 07, 2005 12:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Odloziti menstruaciju

Post od Lelaa »

Zeli da odlozim menstruaciju.Ali ne znam kojim lekovima.DA li znate neke koji se preporucu mladjima(devojcici od 13god koja ima 6-7meseci redovnu menstruaciju)??
bibba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 12:13 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bibba »

Ja ti ne bih preporucila da odlazes menstruaciju bez velike potrebe. Jednom sam zbog mora, a nakon konsultacije sa lekarom odlozila menstruaciju lekovima i kasnije imala problema sa ciklusima. Napravile smo "ciribu ciriba" rekla mi je ona. Vise to ne bih uradila.
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

Cao! ni ja ti bas ne preporucujem odlaganje bez preke potrebe i bez konsultacije sa doktorom.Ja sam to jednom uradila zbog mora,i nije bilo bas tako dramaticno... naredna koju sam dobila je bila prilicno obilna,ali ne nepodnosljivo.Koristila sam Legravan tablete,jer imaju malu kolicinu hormona i najmanje nezeljenih efekata.Ali obavezno posavetuj lekara,nemoj se igrati sa tim!
Odgovori