pomoc sa helicobacter pylori
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 10:39 am
pomoc sa helicobacter pylori
Ustanovljena mi je helicobacter pylori i pila sam terapiju 7 dana controloc metronidazol i amoxibos i onda jos 7 controloc,ima znakova poboljsanja no opet mi se zna javit mucnina i tezina u stomaku,jutros je bila dosta izrazena,najcesce u jutarnjim satima,jucer je bio zadnji dan terapije,ne pazim bas na ishranu,mozete li mi pomoci s nekim savjetima sto i kako dalje?hvala
-
- Novi član
lastdayonearth napisao:pa da,ali sto se tice prehrane ne znam ni sama,negdje pise ovako negdje onako,totalno sam zbunjena![]()
Mozes da pitas svog doktora,on ce da ti kaze,a mozes da procitas i na netu.Vazno je samo da se pridrzavas lekarskih saveta,sto se tice ishrane,jer to nije zanemarljiv faktor.Vecina bolesti moze da se podvede da su izazvane nepravilnom ishranom.
Pozdravljam te...

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
-
- Novi član
Nebi trebalo,mada.....Inače ja sam u toku zadnje tri godine popio 6 Th (naravno u vremenskim razmacima ,i kad god sam bio HP+).Pomola mi je četvorostruka Th:Amoxicilin,orvagil,Klatrocin,BicitHP,controloc.Sve ,14 dana.Th je ˝žešća˝.Nekome prođe što kažu od prve a nekome,.......Uglavnom ništa bez lekara a režim ishrane obavezan.Sretno
-
- Novi član
Pa nije ni potrebno ako je lekar ne prepiše.Ali Th kao takva postoji.Naravno zaboravio sam da sa takvom Th obavezno idu i Probiotic kapsule .Znači hrpa tableta,ali meni je tek ta Th pomogla.HP zna da bude uporan i ako se potpuno ne izleči ˝vraća se˝ vrlo brzo i opet jovo na novo.......Znači strogo pridržavanje lekara,......Sretno 

-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja curica takodje ima problem sa tom bakterijom i pila je terapiju sa amoksicilinom , ranisanom i orvazilom , i cini mi se jos koji lek ali nista cekamo sta ce reci Dr, lekovic TIRSOVA se tice te gastroskopije nema sanse da to radimo ne narocito u tirsovoj , posle onoga sto se desilo, ONOM DECAKU. pozdrav i hvala unapred .
borba
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mozda je jedini nacin da se zeludac vidi skoz ali neznam nemam hrabrosti da to uradim detetu , svi veoma dobro pamtimo sta se desilo decaku , dete je upalo u komu za vreme pregleda , zatim i umrlo bas u tirsovoj. i zelim samo da znam da li ta heliko bakterija uspavluje jos vise jer moje dete spava popodne nista manje od pet , sest sati. pozdrav i hvala.
borba
-
- Novi član