Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
Moja curica ima samo 6 godina i analiza krvi je potvrdila da ima helico bacteriju , ovde sam procitala da ima neki test putem izdisaja , gde se to radi ?koliko kosta ? inace ovih dana smo po TIRSOVOJ . IZLUDE SA LEKARIMA . POMOC I UNAPRED HVALA .
Heliko bakterija ako je pronadjena u krvi onda je rezultat sigurno tacan i nema potrebe za tom drugom metodom,ona mora sto pre poceti sa terapijom ljekova koji se uzimaju, zato bi najbolje bilo da odmah odete svom ljekaru pa ce vam on najbolje reci sta dalje da radite.Pozdrav
Bez obzira što je u pitanju dete ,za lečenje HP infekcije treba se obraćati gastroenterolozima.Mislim da su kompetentniji od pedijatara (naravno ne omalovažavajući ove druge).
PA VRATILI SE IZ TIRSOVE SA JOS JEDNOM MOGUCOM DIAGNOZOM , MOZDA SE RADI I O PARAZITIMA , DR, RECE KORAK PO KORAK . NEGO AKO NEKO ZNA , - DA LI MOZE NEKE VEZE OVO SVE DA IMA I SA TOKSOPLAZMOM (MISLIM DA SE TAKO ZOVE )ONO KAD PROGUTAS ZIVOTI. DLAKU . NEZNAM VISE STA DA KAZEM , JA SAM SADA LUDA ZENA , I MOLIM SVE ONE KOJI MOGU NA NEKI NACIN DA MI POMOGNU NEKA SE JAVE . POZDRAV I UNAPRED HVALA ,.
Pa trebalo bi verovati lekarima i ustanovama.No u BGD im i drugih ustanova (klinički,vma,institut za majkiu i dete,.....) pa možete voditi dete gde vam odgovara i videti eventualno tamo mišljenje i tih lekara.Mislim da i pomalo paničite.