BIOPSIJA GRLIĆA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
wendy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 4:45 pm

BIOPSIJA GRLIĆA

Post od wendy »

prije dva dana radila sam biopsiju grlića i još uvijek imam neki vodenkast iscjedak.Da li je to normalno i dokle će trajatiI.Šta sada treba da radim.da li smijem koristiti vaginalete sa kantarionom.Molim nekoga sa sličnim iskustvom da mi se javi.
wendy
Novi član
Novi član

Post od wendy »

hajde žene zar baš niko nije išao na biopsiju
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Niko se ne javlja jer ima mnogo odgovora sa tom temom.Ukucaj Biopsija grlica na opciju trazi i izbacice ti sve odgovore na tu temu.Stanje ce ti biti mnogo jasnije.
I ja sam radila biopsiju,takav iscedak je normalan i moze biti i primesa krvi,ako ti s to desi da te ne plasi.Pozdrav!Nadam se da ce rezultati biti dobri.
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Taj iscjedak posle biopsije je sasvim normalan,moze da traje i do mjesec dana cak je moguce i da pocnes da krvaris,medjutim ako budes imala jako krvarenje javi se doktoru jer ja sam posle biopsije imala pravi izliv krvi,krvarila sam 17 dana i morala sam da pijem tablete za zaustavljanje krvarenja.
Sto se tice kantarion vaginaleta meni ih je doktor uveo mjesec dana posle biopsije i spaljivanja ranice jer potrebno je vreme da to samo od sebe malo zaraste pa da onda krenes sa vaginaletama.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
wendy
Novi član
Novi član

Post od wendy »

hvala puno još samo da stignu nalazi PHD pa da znam na čemu sam.pozz
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Wendy kazes cin3???
Jel to znaci da moras na operaciju?Kako mislis to smilovali se da ti urade biopsiju tek kad si do cin 3 dosla?
Meni je dr. odmah predlozio biopsiju kad je vidio da kolposkopija nije uredu,jest da sam sve radila kod privatnika ali opet ne razumijem da su ti toliko cekali...
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
wendy
Novi član
Novi član

Post od wendy »

Pa da ,lani u septembru bio mi cin 1,kolposkopija otprilike ok.U 11-om mjesecu cin2,u 4.-om opet cin 2.Opet radila kolposkopiju s ciljem da mi uzme biopsiju kaže dr ne znam odakle ću uzet.Na svoju ruku uradila tipizaciju -hpv visokog rizika.Opet u 7-om mjesecu radila papu CIN3.E onda sam se maknula od ovih idiota i otišla sama u zg na biopsiju.Radili mi i kiretažu cervikalnog kanala.Sad čekam nalaze i mislim da nije ca,bar se nadam pa operacija prava konizacija u devetom mjesecu.
Odgovori