navlake
navlake
opet ja dosada ziva ali stacu kad sam zaludna hahaha ma nisam bas toliko zaludna nego se tesko krecem zbog bolesti pa sam veci deo zivota vezana za kucu a stvari se desdavaju idesavaju raznorazne muke me stizu a nemogu da odem kasd mi je nesto kod lekara pa da lepo pitam ili srefdim problem tako dsa su me deca upisala na ofaj forum da bi mogla na raznoraznim forumima da potrazim resenja.znam da netreba sve uzimati zdravo za gotovo na netu ali meni stvarno znaci kad dobijem neki odgovor e sad sto imam puno pitanja nakupilo se zadnje tri godine skoro da ne izlazim iz kuce.sad cu preci na [pitanje vec sam pitala nesto u vezi navlaka a sad jos nesto imam, navlake porculanske na gornjim zubima to sam radila u ono vreme kad je bila kriza u zdravstvu a u trudnocama sam izgubila dosta zubi pa me sads zanima da li je moguce da vec 17godina imam te navlake i da li ce biti problem da se skinu iz jednog su svih 8 zubi i imam dva srafa pa sad recite jel to problem skinuti i da li cu morati da operisem te srafice.da kazem mene nikad nije bolelo ispod toga hvala bogu ali moja Dr opstew prakse mi je jednom rekla da je to mnogo godina da traju i da sigurno ispod imam sve i svasta ali zbog pronizona ne boli pa da bi najbolje bilo da ih skinem i da mi se mozda zato stalno vrti u glavi a tek sta sve moze da mi se desi nedaj boze. pa sad razmisljam da li je m0zda u pravu ili se umesala u oblast koja nije njen feh.pozdrav
brinem
kratko i jasno nema sta! tako se pise a ne kao ja,hvala! potrudicu se da ne brinem i da cim malo prohodam odem da to resim.volela bi samo kad bi nasla nekog Dr.koji ima dobar zeludac i veliko srce za ovakvog panicara kao ja pozzzz.