x noge

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
branka 77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 6:25 pm

x noge

Post od branka 77 »

Cao svima!
Molila bi sve one koji mi mogu pomoci da pisu.
Moj problem je sto imam izbacena koljena sa unutrasnje strane i tanke listove.
Da li je neko radio uklanjanje izbacenih koljena liposukcijom kakv je efekat,kolika je cijena i gdje?
I da li je neko radio podebljavanje listova silikonskim imlatatima i nesto vise o tome.
Bas imam veliki kompleks imam 30 god i nikad se tog kompleksa nemogu rijesiti
poyurite sa odgovorima
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ne razumem kako da uklonis izbaceno koleno liposukcijom? Pa liposukcija otklanja masnocu...
Stvarno nisam cula ni za jedno ni za drugo...
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

To je ortopedski problem. Koliko sam cula, nije komplikovana operacija, nesto se u kolenu odradi. Liposukcijom skidas masno tkivo nagomilano i u kolenu napred i sa strane. To sam ja radila i mnogo mi bolje izgledaju noge.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Najbolje bi bilo da se javite ortopedu koji bi na osnovu rentgenskog snimka i pregleda procenio o kom se stepenu deformiteta radi i kakvo bi lecenje bilo najpogodnije
ivabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 4:34 pm

Post od ivabgd »

deana napisao:To je ortopedski problem. Koliko sam cula, nije komplikovana operacija, nesto se u kolenu odradi. Liposukcijom skidas masno tkivo nagomilano i u kolenu napred i sa strane. To sam ja radila i mnogo mi bolje izgledaju noge.
Deana, molim te, reci mi- da li si pre operacije imala loptasta kolena? Imam taj problem, a sve sam se nadala da se to mozda moze dovesti u red redovnim vezbanjem, posto sam normalne tezine... Hvala unapred :)
Veliki pozzz
Odgovori