cudni simptomi
cudni simptomi
molim ako je moguce za neki savet ili vec ko zna sta. neocekujem cudo hahahaha! evo ovako malo cu biti duza samo zato da bi mogla da vam opisem moj problem imam 39g bolujem od miastenije gravis, multiplskleroze,secera,insuficijencije nadbubreznih zlezda i jos koje cega da vas dalje ne zamaram ovo je najbitnije da bi shvatili zasto pijem pronizon vec 10g i do sad sam 3puta primala pulsnu terapiju.pijem sve redovno uz pronizon kalijum i ranisan ali zadnje dve godine imam strasne probleme sa stomakom sto god pojedem zabolime stomak a ako nejedem opet me zaboli povracam cesto a stolice imam posle svakog obroka pa i vise znaci svaki da po nekoliko puta prvo su mi govorili da je to zbog pr9onizona pa zbog secera pa zbog stresova i ja sam im verovala e sad nrmogu vise izgubila sam 20kg non stop sam gladna drzim dijetu zbog secera i on je koliko toliko miran ali to sto kazem drzim dijetu neznaci da nejedem nasuprot jedem 5 do 6 puta na dan tj drzim dijabetnu dijetu znaci jedem redovno i sve sto smem ali nevredi sve mi je gore u zadnjih par meseci nemogu nista tecno polude creva odma non sto sam u wc-u.radila sam ultra zvuk nema nista kazu to je sigurno hronicni kolitis posto nemam heliko bakt. i adler veber je ok pa oni kazu da je to neki kolitis koji je izazvan dugogodisnjim uzimanjem pronizona pa su creva iziritirana molim vas neznamn vise sta da radim osusi se ko motka sad me pocinju cesto i da bole creva po dan dva nemogu da ustanem od grceva hranu i da nevidim ocima pa dali je to samo od pronizona i da li da idem kod gastrologa kazu mi pa sta cete uredu vam je ultra zvuk pa to vam je od pronizona a ja vise neznam sta cu ok znam ja da je od pronizona sve moguce jel sam ja lececi dve bolesti dobila jos pet od njega ali ovo vec predugo traje pa i da sam pod stresom ili da imam slab stomak do sad bi proslo pA KO NIJE [POD STRESOM POLA LJUDI BI SE ONDA TAKO OSECALO .ETO TO JE TO ZNACI TO TRAJE VEC DVE GODINE PRVO JE POCELO NA SVAKA DVA TRI MESECA PA SVAKI MESEC PO PAR DANA A SAD SVAKI DAN VEC PAR meseci pomozite !izvinjavam se na uvecanim slovima i gramatickim greskama deca su izbrisala sve sa tastature pa kucam sve otprilike samo da se zna da nisam nepismena pozdrav i zahvaljujem unapred