Bakterija u ocima, molim Pomoc !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 27, 2008 4:20 pm
Bakterija u ocima, molim Pomoc !!!
Prije mjesec 2-3 mjeseca, oci su pocele da me svrbe i crvenilo se pojavilo, nekada na desnom, nekada na lijevom oku. Ignorisao sam misleci da se radi o alergiji ali nije prestajalo. kada sam otisao lekaru i uradio bris oka pronadjena mi je Staphylococcus epidermidis bakterija. Imao sam do sada razlicite terapije cak koristio i dodatke u prehrani za oci ali ne pomaze... Kapi, masti, tecnost za ispiranje, apsolutno nista ne pomaze.... Molim Pomoc, jer me vec strah za vid na lijevom inace samo na desnom imam dioptriju i nosim lece... Jel opasno, jer vec dugo traje mislim na vid naravno... Sta da radim??
-
- Novi član
Upravo koristim Gentokulin 0,3 % kapi i neku mast.... to mi je druga terapije, prije toga je bila sa Torbex-om cini mi se da se tak zove. Ali sig. cu probati ovo sto mi preporucujes... hvala punoklio napisao:Chloramphenicol 1% mast za oci 6x dnevno 5 dana u oba oka (kontaktna sociva ne nositi bar 5 dana) i Cefalexin kapsule od 500 mg na 6 sati po 1, takodje 5 dana ,naravno ukoliko niste alergicni na ove lekove,bi trebalo pomoci.
Pozdrav!
-
- Novi član
Naravno, vec sam kupio i mast i kapsule i pijem, jer nemam sto izgubiti sve sam probao a to nisam... javim vam rezultate..ivamatic napisao:Poslusaj savet koji ti je napisala *Klio,jer je "Chlormaphenikol" bas dobra mast,odnosno antibiotik sirokog spektra...Mislim da bi ti sve ovo sto je ona napisala moglo pomoci....Izbor je tvoj naravno,tvoje su oci.
Srdacno te pozdravljam...![]()
![]()
![]()
![]()