pomoc

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mami
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 01, 2004 2:00 am

pomoc

Post od mami »

:(Imam iscedak iz grudi.Utvrdjeno je labaratorijskom analzom da je infekcija bakterijom stafilokokus.Kako je moglo doci do te infekcije?
Uradjena je i mamografija imam datu dijagnozu masteopatija.Sta je to?Ultrazvuk nije nista pokazalo jer sam krupna osoba, a lekar nista ne vidi od masnih naslaga u grudima.
Sad me onkolog salje na pregled prolaktina.Zaso je to potrebno?
Grudi su mi bolne, mesecni ciklusi redovni.
Moze li mi neko dati neko objasnjenje za moju situaciju, bit cu zahvalna.
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

:) Ako imate infekciju treba i da je lečite po mogućstvu po antibiogramu! Bakterije su svuda oko nas, pa nije nikakav problem da se nešto ificira pogotovu ako je imunitet narušen.
Čudime da masno tkivo nelom smeta da UZ vidi tkivo dojke, UZ talas lako prolazi kroz masno tkivo!?
Hormon prolaktin je u pojedinim stanjima povišen i dovodi produkcije mleka. Neki lekovi za smirenje znaju da izazovu laktaciju!?
Mastopatija je veoma učestala kod žena po nekim statistikama oko 70% žena ima manje ili veće tegobe sa dojkama. Nije ništa tragično, ne trbate da brinete. Samopregledajte se odmah nakon menstruacije i idite na redovne kontole.
Odgovori