bol na ulazu u vaginu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jelena26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 01, 2005 11:30 am

bol na ulazu u vaginu

Post od jelena26 »

Imam bolove pri seksualnom odnosu i uopste na jaci dodir. Prvo sam mislila da je zbog nespremnosti ali mislim da ipak nije, cak i kod normalne ovlazenosti osecam nelagodnost. Inace vec godinama muku mucim sa sekretom III i VI grupe, pojavljuju se, zalece pa opet pojave, stalno imam neki zuckasti sekret a ponekad bris ne pokaze nista ili samo III grupu a to je kao `nista`. Papa test je uredan ali imam ranicu na grlicu materice i rekli su mi da bi trebalo to da saniram. Da li je moguce da je od toga?
brinetica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 04, 2005 12:55 am

isit problem

Post od brinetica »

jeco i ja imam slican problem postavila sam slican topik gore ali niko da nam odgovori:( doduse ja sam bila nevina pa sam mislila da je od toga dok se ne naviknem ali to obicno traje 3-4 puta a ne uvek kao kod mene... ne verujem da ti to ima veze sa grlicem, on obicno ne boli... ali eto da cekamo rec strucnjaka da nam kaze...
lala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 11:55 am

za jelenu26

Post od lala »

Sto se tice III grupe, koliko ja znam, znaci da su prisutne bakterije i trebala bi da uradis bakterioloski bris (bris cerviksa) i kad dobijes antibiogram znaces koje lekove da koristis.
I ranicu bi trebala da lecis i najbolje bi bilo da odes do ginekologa.
Iz mog iskustva, bakterije i ranica bi mogle da ti stvaraju bol.
Odgovori