Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Molim vas za pomoc!Pila sam bromazepam,imam problem sa stitastom zlezdom,zbog nerviranja dobijam gusenje,pa da bih bila smirenija prepisali su mi ga.vec mesec dana planiram trudnocu-ne koristim nikakav vid zastite.Cula sam da on lose utice na plod,sta ako sam trudna?Za mesec dana sam popila 6 tadleta ukupno?????!
Ovako upotreba anksiolitika je veoma opasna u trudnoci.Najbolje bi bilo da odete kod Vaseg doktora i ginekologa i neuropsihijatra pa ce Vam oni objasniti sve vezano za trudnocu i eventulanu upotrebu medikamenata u njoj.Ako ste vec popili 6 tableta,a niste sigurni da ste ostali gravidni,ne bi trebalo da panicite vec da se URGENTNO javite doktoru.
Eto nadam se da sam bila od pomoci.Samo molim Vas da sve ovo pratite doslovno,jer ako ne odete kod doktora moze da Vam se stvori problem.