bromazepam i planiranje trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Slavica.Misicevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 8:41 pm

bromazepam i planiranje trudnoce

Post od Slavica.Misicevic »

Molim vas za pomoc!Pila sam bromazepam,imam problem sa stitastom zlezdom,zbog nerviranja dobijam gusenje,pa da bih bila smirenija prepisali su mi ga.vec mesec dana planiram trudnocu-ne koristim nikakav vid zastite.Cula sam da on lose utice na plod,sta ako sam trudna?Za mesec dana sam popila 6 tadleta ukupno?????! :o :cry:
Slavica
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Ovako upotreba anksiolitika je veoma opasna u trudnoci.Najbolje bi bilo da odete kod Vaseg doktora i ginekologa i neuropsihijatra pa ce Vam oni objasniti sve vezano za trudnocu i eventulanu upotrebu medikamenata u njoj.Ako ste vec popili 6 tableta,a niste sigurni da ste ostali gravidni,ne bi trebalo da panicite vec da se URGENTNO javite doktoru.

Eto nadam se da sam bila od pomoci.Samo molim Vas da sve ovo pratite doslovno,jer ako ne odete kod doktora moze da Vam se stvori problem.

Zelim Vam svako dobro. :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Odgovori