Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.
Bas sam video kod nekih clanova "Medicinskog foruma" da kod nekih pise da su stalni clanovi, aktivni clanovi ili pocasni clanovi????
Kako ja mogu biti nesto od toga i sta treba da uradim?
treba da kucash ko konj, da se dokazujesh, da objavljujesh naucne radove na sajtu, da otvarash sto je moguce vise tema i pomazesh na njima. To je od prilike to.
Dower napisao:treba da kucash ko konj, da se dokazujesh, da objavljujesh naucne radove na sajtu, da otvarash sto je moguce vise tema i pomazesh na njima. To je od prilike to.
Kako mislis naucne radove, ja se trudim da budem aktivan clan???
Dower napisao:treba da kucash ko konj, da se dokazujesh, da objavljujesh naucne radove na sajtu, da otvarash sto je moguce vise tema i pomazesh na njima. To je od prilike to.
Kako mislis naucne radove, ja se trudim da budem aktivan clan???
Hvala...
zezam se ne trebaju nikakvi naucni radovi samo treba da imah oko 300-400 poruka valjda
KAKO SAM JA PRIMETILA,STALNI ČLAN POSTAJEŠ NAKON 50-E PORUKE , A AKTIVAN NAKON 100-E,ZA DALJE NE ZNAM,VALJDA POČASNI ČLAN DODATNO AKO SI DR I SL...
SAMO VI PIŠITE PAMETNE STVARI DA BI NEKO KOME TREBA SAVET NAŠAO PRAVI ODGOVOR I BIĆETE POČASNI!!!!
POZDRAV !!!