Pocasni clan, Aktivan clan i Stalan clan

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Nenja1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 6:31 pm

Pocasni clan, Aktivan clan i Stalan clan

Post od Nenja1 »

Bas sam video kod nekih clanova "Medicinskog foruma" da kod nekih pise da su stalni clanovi, aktivni clanovi ili pocasni clanovi????
Kako ja mogu biti nesto od toga i sta treba da uradim?
Dower
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dower »

treba da kucash ko konj, da se dokazujesh, da objavljujesh naucne radove na sajtu, da otvarash sto je moguce vise tema i pomazesh na njima. To je od prilike to.
Korisnikov avatar
Nenja1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 6:31 pm

Post od Nenja1 »

Dower napisao:treba da kucash ko konj, da se dokazujesh, da objavljujesh naucne radove na sajtu, da otvarash sto je moguce vise tema i pomazesh na njima. To je od prilike to.
Kako mislis naucne radove, ja se trudim da budem aktivan clan???

Hvala... 8) 8) 8)
dragancesu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 22, 2006 6:49 pm

Post od dragancesu »

Samo pisi i status ce da ti "raste", bar ovde na forumu. Pogledaj koliko poruka ima clan kojeg spominjes pa ce ti sve biti jasno.
Dower
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 4:35 pm

Post od Dower »

Nenja1 napisao:
Dower napisao:treba da kucash ko konj, da se dokazujesh, da objavljujesh naucne radove na sajtu, da otvarash sto je moguce vise tema i pomazesh na njima. To je od prilike to.
Kako mislis naucne radove, ja se trudim da budem aktivan clan???

Hvala... 8) 8) 8)
zezam se ne trebaju nikakvi naucni radovi samo treba da imah oko 300-400 poruka valjda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

KAKO SAM JA PRIMETILA,STALNI ČLAN POSTAJEŠ NAKON 50-E PORUKE , A AKTIVAN NAKON 100-E,ZA DALJE NE ZNAM,VALJDA POČASNI ČLAN DODATNO AKO SI DR I SL...
SAMO VI PIŠITE PAMETNE STVARI DA BI NEKO KOME TREBA SAVET NAŠAO PRAVI ODGOVOR I BIĆETE POČASNI!!!!
:D :D :D
POZDRAV !!!
Odgovori