u vezi trajanja menstruacije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
u vezi trajanja menstruacije
ako se u toku menstruacije upraznjava seks,koliko to moze produziti krvarenje tj dane menstruacije,meni je danas sedmi dan a jos uvjek ide crvena krv
Htela bih da mi pomognete,imam 16-est godina i prvu menstruaciju sam dobila 16 februara 2008...(znaci u 16-estoj godini)...imala sam redovnu menstruaciju u martu i aprilu dok mi je u maju malo kasnilo ali sam opet dobila...i to je bio zadnji put kako sam dobila...strah me je jer sam spavala sa deckom bez zastite ali on je bio pazljiv...uradila sam test za trudnocu i bio je negativan...Da li je mozda nesto drugo u pitanju ili sam trudna!?Test je bio negativan...htela bih da znam sta sve odprilike moze da bude...Hvala unapred!!!
E samo da ti kazem,ako ne zelis da ti se desi nezeljena trudnoca,zaboravi na to da ti je decko "pazljiv" i td.....Zato sto se vrlo cesto desava da i kad neko "pazi" desi se da ostanes u drugom stanju.
Elem ,da te ne plasim ja puno ovde,ako nisi sigurna u test za trudnocu i imas jos neke sumnjicavosti idi i izvadi beta HCG,test krvi u kome ce se na osnovu tvojih hormona sa sigurnocu utvrditi da li si trudna ili ne?
Ali ta kasnjenja ciklusa ne moras da povezujes sa trudnocom,mozea da bude da imas klasican poremecaj ciklusa.Najbolje bi bilo da odes kod ginekologa da te pregleda i da sa njim porazgovaras o kontracepjiji,naravno ako ne zelis da ostanes u drugom stanju.
Samo smireno,mislim da ce sve biti ok kod tebe!Pozdravljam te....

Elem ,da te ne plasim ja puno ovde,ako nisi sigurna u test za trudnocu i imas jos neke sumnjicavosti idi i izvadi beta HCG,test krvi u kome ce se na osnovu tvojih hormona sa sigurnocu utvrditi da li si trudna ili ne?
Ali ta kasnjenja ciklusa ne moras da povezujes sa trudnocom,mozea da bude da imas klasican poremecaj ciklusa.Najbolje bi bilo da odes kod ginekologa da te pregleda i da sa njim porazgovaras o kontracepjiji,naravno ako ne zelis da ostanes u drugom stanju.
Samo smireno,mislim da ce sve biti ok kod tebe!Pozdravljam te....

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"