Plikovi na donjoj usni

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Hununupua
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 09, 2008 8:17 pm

Plikovi na donjoj usni

Post od Hununupua »

Naime... pre da kazem, mesec ili mozda i dva meseca... pojavilo mi se na donjoj usni.. kao plikici, i ima ih dosta... a gornji deo usne sa unutrasnje strane, na sredini me uzasno svrbi... kao i vrh jezika koji mislim da svrbi jer je kad spavam, on je postavljen bas na to mesto.
To mi se desava s‚vremnana na vreme... na recimo 10-tak dana... kad se probudim... usta su mi upaljena i mnogo je ruzan zadah- a u toku dana me usna strasno svrbi i pecka, i stvarno neprijatan osecaj...

Perem zube i ujutru i uvece... da kazem, vodim racuna o njima... sta bi ovo moglo da bude, i sta da radim ??

Unapred zahvalan :)
tajchi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 11:33 pm

Post od tajchi »

Sve to moze biti neka alergijska manifestacija,cak i na pastu na zube ,moze biti i neka infekcija (virusna,bakter. ili gljivicna),pa da ne bi ovako gatali najbolje da odes na kliniku za oralnu medicinu ,ako zivis u Beogradu.
Hununupua
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 09, 2008 8:17 pm

Post od Hununupua »

tajchi napisao:Sve to moze biti neka alergijska manifestacija,cak i na pastu na zube ,moze biti i neka infekcija (virusna,bakter. ili gljivicna),pa da ne bi ovako gatali najbolje da odes na kliniku za oralnu medicinu ,ako zivis u Beogradu.
Hvala - oticicu ove nedelje :D
Odgovori