Pomoc!
Pomoc!
U poslednje vreme osecam ponekad izrazito stezanje u grudnom kosu i grlu i osecam kao da gubim vazduh, a srce pocinje ubrzano da lupa. Pre pola godine sam bila na pregledu i receno mi je da je sa mojim srcem sve u redu. U poslednje vreme dozivljavam prilican stres na poslu. Pusac sam nekoliko godina, imam 24 godine. Inace se osecam zdravo, samo me ovaj problem prilicno plasi, jer je u poslednje vreme taj osecaj gusenja intenzivniji. Hvala unapred!
1. javite se ponovo kardiologu
2. ako je sve u redu, javite se pulmologu
3. ako je i tu sve u redu, onda ste isključili organske uzroke vašeg stanja i radi se o psihosomatici, pa se javite psihijatru
4. Svakako se potrusite da se manje "stresirate" i prekinite sa pušenjem.
2. ako je sve u redu, javite se pulmologu
3. ako je i tu sve u redu, onda ste isključili organske uzroke vašeg stanja i radi se o psihosomatici, pa se javite psihijatru
4. Svakako se potrusite da se manje "stresirate" i prekinite sa pušenjem.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 10, 2008 9:25 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
trebalo bi ponoviti ekg,uraditi odredjene lab.analize(KKS,urin sa sedimentom,glukozu,ureju i kreatinin i lipidogram),uzeti bolje anamnezu i ponoviti pregled pa doneti zaključak o daljem.
Pozdrav
Pozdrav
Lekarska ordinacija HERONA ,
Vračar, tel.063-603-264 344-9142
0-24h na tel.poziv
www.ordinacijaherona.com
Vračar, tel.063-603-264 344-9142
0-24h na tel.poziv
www.ordinacijaherona.com
Ovo nije mesto za reklamiranje ordinacije i sakupljanje klijentele, naprotiv, to je na forumu zabranjeno.
Budite ljubazni pa izbacite iz vaseg potpisa telefon ordinacije i adresu.
Hvala.
Budite ljubazni pa izbacite iz vaseg potpisa telefon ordinacije i adresu.
Hvala.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]