Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Zanima me da li mogu da radim depilaciju pazuha voskom a operisala sam skoro fibroadenome na grudima,pa mislim moze li to nekako losse da utice ako se depiliram voskom ili depilatorom,ne znam sta bi bilo najbolje.
izgleda da ti moj odgovor ne odgovara ne zato jer nisam strucna osoba nego zato jer ti nisam odgovorila ono sto si htela cuti.ti si operisala fibroadenome a moja majka zlocudni tumor-masektomija desne dojke.nisi ni svesna kroz sta je sve prosla ona a i mi zajedno s njom.trebala bi o tome razmisliti a ne biti tako drska.verovatno se mozes depilirati ali ja se na tvom mestu ne bi izlagala ni najsitnijoj opasnosti.
dr. Severus je ja mislim otisao na odmor (spominjao je nesto Zakyntosh) tako da dok se ne vrati na ovom odeljku onkologija trenutno nema dr. Eventualno da pitas u nekom drugom odeljku foruma.. pa ti mozda neko od drugih dr. odgovori. Pozz!