pitanje

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

pitanje

Post od gytar »

Zanima me da li mogu da radim depilaciju pazuha voskom a operisala sam skoro fibroadenome na grudima,pa mislim moze li to nekako losse da utice ako se depiliram voskom ili depilatorom,ne znam sta bi bilo najbolje.
dm86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 12:29 am

Post od dm86 »

nisam strucna osoba ali mislim da se ne bi trebala igrati.bolje koristi beijac pa si mirna
gytar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 3:03 am

Post od gytar »

Ako moze neko strucan da odgovori
dm86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 12:29 am

Post od dm86 »

izgleda da ti moj odgovor ne odgovara ne zato jer nisam strucna osoba nego zato jer ti nisam odgovorila ono sto si htela cuti.ti si operisala fibroadenome a moja majka zlocudni tumor-masektomija desne dojke.nisi ni svesna kroz sta je sve prosla ona a i mi zajedno s njom.trebala bi o tome razmisliti a ne biti tako drska.verovatno se mozes depilirati ali ja se na tvom mestu ne bi izlagala ni najsitnijoj opasnosti.
Ivana_82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 21, 2008 1:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ivana_82 »

dr. Severus je ja mislim otisao na odmor (spominjao je nesto Zakyntosh) tako da dok se ne vrati na ovom odeljku onkologija trenutno nema dr. Eventualno da pitas u nekom drugom odeljku foruma.. pa ti mozda neko od drugih dr. odgovori. Pozz!
anen
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:35 pm

Post od anen »

Mozes da se depiliras ispod pazuha, iako si skoro operisala fibroadenome.
Odgovori