Milim Vas za pomoc
Milim Vas za pomoc
Postovani doktore
Imam 25 godina. Moj problem je poceo 2006 godine, kada mi je otkriven IGg Adeno virusa i preskakanje srca od 3000 do 9000, lecena sam Propafenom i zabranjena mi je fizicka aktivnost. Pre mesec dana mi je bilo jako lose, malaksala sam, subfebrilna (do 37,5) promenjen mi je tretman na Presolol, Koenzim Q10 i Oligogal SE, poslata je krv da se ispita na Koksaki. Ispostavilo se da sam imala i Koksaki, bio je pozitivan IGg, pa se sad sumlja i na Miokarditis. Uradjen je ultrazvuk srca, abdomena, bubrega i mokracne besike, stitne zlezde i sve je u redu. Nosila sam holter ponovo i imam 3878 (3.9%)preskakanja. Poslali su me na infektologiju i imunologiju. Radila sam testove i ispostavilo se da je ANA na HEP2 ćelijama pozitivna, nukleoplazma je pozitivna i homogena.S-CRP je 2,4 (<5), ANCA je negativna, Antinuklearna antitela, Antimitohondrijalna antitela, Antiparijentalna antitela, Antiglatkomisicna antitela, Antisrcana antitela su negativna kao i antinuklearni faktor i ANA na jetri primata. Posumljano je na LUPUS, hteli su da me smeste u bolnicu, ali nisu, prvo su uradjeni testovi i Anti RO/SSA At je 3.3 (<15 je negativno), Anti LA/SSB At je 3.0 (<15 je negativno), Anti Scl70 je 1.4 (<15 je negativno), Anti ds/DNA IGg je 2.1 (do 20 je negativno), Anti ssDNA je 5.4 (do 20 je negativno), ANTI Jo-1 je 1.9 (do 15 je negativno). U 1ml urina je pronadjeno 5000 klica-Staphylococcus sp koagulaza negativ. Danas mi je receno da ipak nije LUPUS ali mi niko nije dao konacnu dijagnozu. Poslata sam na dalja ispitivanja, a kako mi se cini vrtim se u krug vec dve godine, jos uvek imam sve probleme s pocetka, preskakanja srca, temperaturu, malaksalost. Sta znace ovi nalazi, da li smem ista fizicki da radim, molim Vas da mi odgovorite?

ODGOVOR STE DOBILI NA DRUGOM PODFORUMU. NE DUPLIRAJTE PITANJE NA VIŠE MESTA, TAKO SAMO GUBIMO VREME POTREBNO DRUGIM PACIJENTIMA.
HVALA!
HVALA!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]