preparati za gubljenje apetita

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Galvano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 27, 2006 4:52 pm

Post od Galvano »

kzoja napisao:Što se konkretno herbafasta tiče, on je sada zabranjen, tako da sigurno nije dobar.
Herbafast nije bio zabranjen niti je sada zabranjen. To su ciste dezinformacije koje siris, ne znam iz kog razloga. (verovatno ti nije pomogao da skines kilograme :lol: ) A svako moze da ode do prve apoteke i da se uveri da se taj preparat slobodno moze kupiti.
Herbafast je jedno krace vreme bio povucen jer su izbacili na trzistu novu verziju Herbafast Advenced. Nista vise i nista manje od toga.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

a sto tako zustro galvano, ovde svako iznosi svoje misljenje, a tvoje je da prihvatis sta ti odgovara :wink:
zvončica73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 2:32 am

Post od zvončica73 »

ja sam probala Reductil i deluje :D Apetiti mi je mnogo manji i uopšte više ne grickam.Čokolada mi se ponekad traži ali kockica, dve i mirna sam. Od kada sam počela da ga pijem prestala sam da imam želju uveče i noću da jedem.Topla preporuka :lol:
ladybug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 9:56 pm

Post od ladybug »

Pridruzujem se Zvoncici! Jako sam se ugojila u trudnoci, nema sta nisam probala. Bila sam ocajna jer nikada pre nisam imala problema sa kilazom, a kad vam to postane problem pocnete da jedete ''na nervnoj bazi'' i upadate u zacarani krug. Pijem Reduktil dva meseca, skinula sam oko 6kg!!! Presrecna sam, jer nisam zeljna hrane. Jedem manje i to mi je dovoljno, nemam potrebu da stalno nesto grickam. Osecam se odlicno!
simunovz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 7:04 pm

Post od simunovz »

citat
I ja bih se rado pepustila carima slatkisa, ali sam tu naviku totalno zauzdala (sem kada idem na rodjendane) i zato sam uvek imala odlicnu liniju.

To nije tacno. Ja ne jedem slatkise, niti hleb ni grickalice pa imam visak kg. Sve je metabolizam i genetika. :D
simunovz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 7:04 pm

Post od simunovz »

Herbafast nije zdrav. farmaceuti iz Madjarske kazu da je mnogo njih imalo problema sa enzimima jetre i da ne treba koristiti.
eternal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 5:41 am

Post od eternal »

da li neko moze da napise gde se sve reductil moze kupiti? moze i pp. molim vas, jako je bitno. hvala
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od skubisa »

kzoja napisao:Nemojte se igrati sa tim preparatima. Jako su štetni, a i nemaju nikakvog efekta. Što se konkretno herbafasta tiče, on je sada zabranjen, tako da sigurno nije dobar.
Jedina zdrava dijeta jeste TREN KOST. To i nije dijeta, nego zdrav način ishrane. Potrebno je samo obroku razdvajati ugljene hidrate i belančevine. Te dve grupe se mogu kombinovati sa neutralnom u koju spadaju svi mlečni proizvodi preko 50% masnoće, ulje, mast, i svo zeleno povrće. To je fenomenalno ko može. Znači ne razdvajaju se ove grupe dnevno nego samo u toku jednog obroka, i jede se apsolutno sve. Da napomenem da ovo nije UN dijeta, već zdrav način ishrane. Ja sam trenutno na Pirinčanoj dijeti, a razmišljam da krenem na TREN KOST. Malo mi je problematično, pošto ja jako uživam u kombinovanju hrane.

Znači preparati nikako, mala regulacija ishrane i mora biti promene. I naravno samo kretanje, to je presudno. Bez toga nema ništa.

Pozdrav
apsolutno podrzavam, jos ako se kombinuje sa vezbanjem, daje fantasticne rezultate, provereno, iz licnog iskustva...... :lol:
Aicha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 25, 2008 1:26 am

Post od Aicha »

Najvaznija je zdrava ishrana, i vezbanje.
U ishrani primeniti zdrav nacin najbolje ne konzumirati zajedno UH i B i bice sve taman.
DaniBerlin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 3:36 pm

Post od DaniBerlin »

Neznam dal to ima kod nas dole, ja sam koristila Almaset i stvarno pomaze.
To je prasak na bazi sojino mljeko i med, naravno u njemu ima sve vitamine koje su potrebne organizmu a najpre je napravljen za sportiste da lakse i zdravije skinu kilazu.
Uzima se umjesto obroka a sami birate koji ce to obrok bit i dal ce bit jedan ili sve.
Kad se popije nema vise apetita skros si zasiten i najbitnije pun energije.
Ujutro sam se osjecala najbolje laka kao perce.
Naravno jos tvrdim da je sport najbolje za dijetu ali evo i to sam probala jer nakon trudnoce sam imala dosta za skinut.
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Kontakt:

Post od NikolaK »

Raspitajte se malo ili potrazite na netu u vezi sa vestackim vitaminima i extraktima pre nego sto dajete tako "sigurne" preporuke!! pogledajte koji procenat od svega toga organizam iskoristi a koliko se pretvara u ciste toksine!!
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

NikolaK,potpuno te podrzavam u ovom tvom komentaru :D
andrijanaac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 3:06 pm

Post od andrijanaac »

Reductil se može kupiti u bolje snabdevenim apotekama.Cena mu je oko 4.500 dinara-28 kapsula,pije se jedna dnevno posle doručka.
Odgovori