kzoja napisao:Što se konkretno herbafasta tiče, on je sada zabranjen, tako da sigurno nije dobar.
Herbafast nije bio zabranjen niti je sada zabranjen. To su ciste dezinformacije koje siris, ne znam iz kog razloga. (verovatno ti nije pomogao da skines kilograme ) A svako moze da ode do prve apoteke i da se uveri da se taj preparat slobodno moze kupiti.
Herbafast je jedno krace vreme bio povucen jer su izbacili na trzistu novu verziju Herbafast Advenced. Nista vise i nista manje od toga.
ja sam probala Reductil i deluje Apetiti mi je mnogo manji i uopšte više ne grickam.Čokolada mi se ponekad traži ali kockica, dve i mirna sam. Od kada sam počela da ga pijem prestala sam da imam želju uveče i noću da jedem.Topla preporuka
Pridruzujem se Zvoncici! Jako sam se ugojila u trudnoci, nema sta nisam probala. Bila sam ocajna jer nikada pre nisam imala problema sa kilazom, a kad vam to postane problem pocnete da jedete ''na nervnoj bazi'' i upadate u zacarani krug. Pijem Reduktil dva meseca, skinula sam oko 6kg!!! Presrecna sam, jer nisam zeljna hrane. Jedem manje i to mi je dovoljno, nemam potrebu da stalno nesto grickam. Osecam se odlicno!
citat
I ja bih se rado pepustila carima slatkisa, ali sam tu naviku totalno zauzdala (sem kada idem na rodjendane) i zato sam uvek imala odlicnu liniju.
To nije tacno. Ja ne jedem slatkise, niti hleb ni grickalice pa imam visak kg. Sve je metabolizam i genetika.
kzoja napisao:Nemojte se igrati sa tim preparatima. Jako su štetni, a i nemaju nikakvog efekta. Što se konkretno herbafasta tiče, on je sada zabranjen, tako da sigurno nije dobar.
Jedina zdrava dijeta jeste TREN KOST. To i nije dijeta, nego zdrav način ishrane. Potrebno je samo obroku razdvajati ugljene hidrate i belančevine. Te dve grupe se mogu kombinovati sa neutralnom u koju spadaju svi mlečni proizvodi preko 50% masnoće, ulje, mast, i svo zeleno povrće. To je fenomenalno ko može. Znači ne razdvajaju se ove grupe dnevno nego samo u toku jednog obroka, i jede se apsolutno sve. Da napomenem da ovo nije UN dijeta, već zdrav način ishrane. Ja sam trenutno na Pirinčanoj dijeti, a razmišljam da krenem na TREN KOST. Malo mi je problematično, pošto ja jako uživam u kombinovanju hrane.
Znači preparati nikako, mala regulacija ishrane i mora biti promene. I naravno samo kretanje, to je presudno. Bez toga nema ništa.
Pozdrav
apsolutno podrzavam, jos ako se kombinuje sa vezbanjem, daje fantasticne rezultate, provereno, iz licnog iskustva......
Neznam dal to ima kod nas dole, ja sam koristila Almaset i stvarno pomaze.
To je prasak na bazi sojino mljeko i med, naravno u njemu ima sve vitamine koje su potrebne organizmu a najpre je napravljen za sportiste da lakse i zdravije skinu kilazu.
Uzima se umjesto obroka a sami birate koji ce to obrok bit i dal ce bit jedan ili sve.
Kad se popije nema vise apetita skros si zasiten i najbitnije pun energije.
Ujutro sam se osjecala najbolje laka kao perce.
Naravno jos tvrdim da je sport najbolje za dijetu ali evo i to sam probala jer nakon trudnoce sam imala dosta za skinut.
Raspitajte se malo ili potrazite na netu u vezi sa vestackim vitaminima i extraktima pre nego sto dajete tako "sigurne" preporuke!! pogledajte koji procenat od svega toga organizam iskoristi a koliko se pretvara u ciste toksine!!