preparati za gubljenje apetita
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
preparati za gubljenje apetita
pocala bh kuckanje o preparatima za smanjenje apetita... Neki govore o herbafastu, ja ga uzimala, nisam primetila da nisa gladna
Zasto da apetit sputavate???
Kad biste znali kako je tesko jesti na silu (to oni koji zele da se ugoje odlicno znaju!) ne biste nista uzimale da suzbijete apetit!
Samo vecerajte tanushno i videcete rezultate!
I neka to ostane trajna navika, pa cete i posle 50-te biti izvrsnog tela.
Ne verujem niti jednom lekaru koji prica o ishrani ako je i on sam debeljuca!
I ja bih se rado pepustila carima slatkisa, ali sam tu naviku totalno zauzdala (sem kada idem na rodjendane) i zato sam uvek imala odlicnu liniju.
Samo zdrave navike negujte jer ne mozete celog zivota uzimati neke preparate za gasenje apetita!
Sto ste starije treba jesto sve amnje, ali sve kavalitetnije.
pozdrav
Kad biste znali kako je tesko jesti na silu (to oni koji zele da se ugoje odlicno znaju!) ne biste nista uzimale da suzbijete apetit!
Samo vecerajte tanushno i videcete rezultate!
I neka to ostane trajna navika, pa cete i posle 50-te biti izvrsnog tela.
Ne verujem niti jednom lekaru koji prica o ishrani ako je i on sam debeljuca!
I ja bih se rado pepustila carima slatkisa, ali sam tu naviku totalno zauzdala (sem kada idem na rodjendane) i zato sam uvek imala odlicnu liniju.
Samo zdrave navike negujte jer ne mozete celog zivota uzimati neke preparate za gasenje apetita!
Sto ste starije treba jesto sve amnje, ali sve kavalitetnije.
pozdrav
men licno dijete ubijbju. ili sam mnogo gladna, kada je rec o dijetama kod kojih su obroci ograniceni, ili kada su u poitanj dijete kod kojih nije kolicina ogranicena, a jedu se samo proteini npr, tada ne osecam glad, ali nemam energije. trnutno sam na atkinsu, nije da nemam rezuktata, gubim po malo, bas malo, mozda 2,3 kg za dvadesetak dana, ali jedva se krecem. mrzi me da ustanem sa stolice, vucem se po kuci, sve mi je tersko. ne znam da li postoji neki preparat da mi malo popuni energiju, jer jedva funkcionisem.
Nemojte se igrati sa tim preparatima. Jako su štetni, a i nemaju nikakvog efekta. Što se konkretno herbafasta tiče, on je sada zabranjen, tako da sigurno nije dobar.
Jedina zdrava dijeta jeste TREN KOST. To i nije dijeta, nego zdrav način ishrane. Potrebno je samo obroku razdvajati ugljene hidrate i belančevine. Te dve grupe se mogu kombinovati sa neutralnom u koju spadaju svi mlečni proizvodi preko 50% masnoće, ulje, mast, i svo zeleno povrće. To je fenomenalno ko može. Znači ne razdvajaju se ove grupe dnevno nego samo u toku jednog obroka, i jede se apsolutno sve. Da napomenem da ovo nije UN dijeta, već zdrav način ishrane. Ja sam trenutno na Pirinčanoj dijeti, a razmišljam da krenem na TREN KOST. Malo mi je problematično, pošto ja jako uživam u kombinovanju hrane.
Znači preparati nikako, mala regulacija ishrane i mora biti promene. I naravno samo kretanje, to je presudno. Bez toga nema ništa.
Pozdrav
Jedina zdrava dijeta jeste TREN KOST. To i nije dijeta, nego zdrav način ishrane. Potrebno je samo obroku razdvajati ugljene hidrate i belančevine. Te dve grupe se mogu kombinovati sa neutralnom u koju spadaju svi mlečni proizvodi preko 50% masnoće, ulje, mast, i svo zeleno povrće. To je fenomenalno ko može. Znači ne razdvajaju se ove grupe dnevno nego samo u toku jednog obroka, i jede se apsolutno sve. Da napomenem da ovo nije UN dijeta, već zdrav način ishrane. Ja sam trenutno na Pirinčanoj dijeti, a razmišljam da krenem na TREN KOST. Malo mi je problematično, pošto ja jako uživam u kombinovanju hrane.
Znači preparati nikako, mala regulacija ishrane i mora biti promene. I naravno samo kretanje, to je presudno. Bez toga nema ništa.
Pozdrav
Kzoja, mozes li da nam pojasnis taj nacin zdrave ishrane, vidis kako si nas pokrenula sa pirincem, ajde da krenemo i sa ovim.
Jos nesto, zaboravila sam da ti kazem na testu intolerancije nekome je zabranjen pirinac, pa ne znam kako ces i djetu sa pirincem i test intolerancije, ukoliko ti je zabranjen pirinac (ne daj Boze). ja na primer smem pirinac, ali ima ko ne sme, i onda je gadno
Jos nesto, zaboravila sam da ti kazem na testu intolerancije nekome je zabranjen pirinac, pa ne znam kako ces i djetu sa pirincem i test intolerancije, ukoliko ti je zabranjen pirinac (ne daj Boze). ja na primer smem pirinac, ali ima ko ne sme, i onda je gadno

Opet kasnim. Ako ne budem smela pirinač, prvo ću da završim turu sa pirinčem pa onda idem dalje. Od ovoga ne odustajem nikakooooooooooo!grazza napisao:Kzoja, mozes li da nam pojasnis taj nacin zdrave ishrane, vidis kako si nas pokrenula sa pirincem, ajde da krenemo i sa ovim.