preparati za gubljenje apetita

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

grudva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 11:17 pm

preparati za gubljenje apetita

Post od grudva »

pocala bh kuckanje o preparatima za smanjenje apetita... Neki govore o herbafastu, ja ga uzimala, nisam primetila da nisa gladna
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Ja sam probala Apetit Bloker. Nije bas da ubija apetit, pije se pre jela u 2dl vode. Poenta mu je da inulin nabubri i zauzme mesto, a jabukovo sirce da iscisti organizam. Nije lose, ali nije ni cudotvorno!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Zasto da apetit sputavate???
Kad biste znali kako je tesko jesti na silu (to oni koji zele da se ugoje odlicno znaju!) ne biste nista uzimale da suzbijete apetit!

Samo vecerajte tanushno i videcete rezultate!
I neka to ostane trajna navika, pa cete i posle 50-te biti izvrsnog tela.
Ne verujem niti jednom lekaru koji prica o ishrani ako je i on sam debeljuca!

I ja bih se rado pepustila carima slatkisa, ali sam tu naviku totalno zauzdala (sem kada idem na rodjendane) i zato sam uvek imala odlicnu liniju.

Samo zdrave navike negujte jer ne mozete celog zivota uzimati neke preparate za gasenje apetita!

Sto ste starije treba jesto sve amnje, ali sve kavalitetnije.
pozdrav
grudva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 11:17 pm

Post od grudva »

men licno dijete ubijbju. ili sam mnogo gladna, kada je rec o dijetama kod kojih su obroci ograniceni, ili kada su u poitanj dijete kod kojih nije kolicina ogranicena, a jedu se samo proteini npr, tada ne osecam glad, ali nemam energije. trnutno sam na atkinsu, nije da nemam rezuktata, gubim po malo, bas malo, mozda 2,3 kg za dvadesetak dana, ali jedva se krecem. mrzi me da ustanem sa stolice, vucem se po kuci, sve mi je tersko. ne znam da li postoji neki preparat da mi malo popuni energiju, jer jedva funkcionisem.
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Grudva,skidaj se Atkinsa ako boga znaš.....aaaaa :o :o :o
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Nemojte se igrati sa tim preparatima. Jako su štetni, a i nemaju nikakvog efekta. Što se konkretno herbafasta tiče, on je sada zabranjen, tako da sigurno nije dobar.
Jedina zdrava dijeta jeste TREN KOST. To i nije dijeta, nego zdrav način ishrane. Potrebno je samo obroku razdvajati ugljene hidrate i belančevine. Te dve grupe se mogu kombinovati sa neutralnom u koju spadaju svi mlečni proizvodi preko 50% masnoće, ulje, mast, i svo zeleno povrće. To je fenomenalno ko može. Znači ne razdvajaju se ove grupe dnevno nego samo u toku jednog obroka, i jede se apsolutno sve. Da napomenem da ovo nije UN dijeta, već zdrav način ishrane. Ja sam trenutno na Pirinčanoj dijeti, a razmišljam da krenem na TREN KOST. Malo mi je problematično, pošto ja jako uživam u kombinovanju hrane.

Znači preparati nikako, mala regulacija ishrane i mora biti promene. I naravno samo kretanje, to je presudno. Bez toga nema ništa.

Pozdrav
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Slažem se sa Kzojom.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Kzoja, mozes li da nam pojasnis taj nacin zdrave ishrane, vidis kako si nas pokrenula sa pirincem, ajde da krenemo i sa ovim.
Jos nesto, zaboravila sam da ti kazem na testu intolerancije nekome je zabranjen pirinac, pa ne znam kako ces i djetu sa pirincem i test intolerancije, ukoliko ti je zabranjen pirinac (ne daj Boze). ja na primer smem pirinac, ali ima ko ne sme, i onda je gadno :o
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

E,Grazzo,nemoj me pratiti u stopu hehehehehehehe šala šala....nemamo nas dve posla izgleda,moj gazda izašao pa ja udri.....
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja sam tvoja senka, pazi kako se ponasasssssssss :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Legendo :wink: :wink: :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mi se ubismo od posla :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

aha :wink: :oops:
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

grazza napisao:Kzoja, mozes li da nam pojasnis taj nacin zdrave ishrane, vidis kako si nas pokrenula sa pirincem, ajde da krenemo i sa ovim.
Jos nesto, zaboravila sam da ti kazem na testu intolerancije nekome je zabranjen pirinac, pa ne znam kako ces i djetu sa pirincem i test intolerancije, ukoliko ti je zabranjen pirinac (ne daj Boze). ja na primer smem pirinac, ali ima ko ne sme, i onda je gadno :o
Opet kasnim. Ako ne budem smela pirinač, prvo ću da završim turu sa pirinčem pa onda idem dalje. Od ovoga ne odustajem nikakooooooooooo!
Galvano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 27, 2006 4:52 pm

Post od Galvano »

Test
Poslednja izmena od Galvano u Pet Feb 29, 2008 7:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori