konkurs za lekare - jun 2008

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sanja.doc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 23, 2008 3:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

konkurs za lekare - jun 2008

Post od sanja.doc »

Zdravo kolege... Htela sam da vas pitam da li neko zna sta se desava sa ovim konkursom za lekare koji su navodno iz ministarstva zdravlja najavili za 800 lekara u Srbiji i koji treba da se objavi do kraja juna 2008.Do sada skoro nista nisam videla ni u jednoj novini, blizi se kraj meseca, a niko nista ne objavljuje gde se traze lekari.....a ja postajem nervozna.Ako iko nesto zna o ovome moze mi poslati informaciju na e-mail [email protected]
Unapred vam zahvaljujem :)
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Mislim da od tog konkursa za 800 lekara nema nista, a onaj konkurs za 200 je u toku ali to je 200 za celu Srbiju a ne za Beograd tako da mu to dodje 1 lekar po bolnici u celoj Srbiji!!!
baldhead
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2008 12:41 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od baldhead »

Nema nista drage kolege od ovog konkursa.To je sve rezervisano sem ako ne planirate odlazak Bogu iza ledja i da tamo ostanete.Ostaje samo nada da ce doci neki novi zakon po evropskim pravilima pa da mi,lekari sa biroa, nadjemo posao u nekim drugim segmentima-posao kucnog lekara,lekari pratioci u gradjevinskim firmama,itt. :-?
Odgovori