Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.
Zdravo kolege... Htela sam da vas pitam da li neko zna sta se desava sa ovim konkursom za lekare koji su navodno iz ministarstva zdravlja najavili za 800 lekara u Srbiji i koji treba da se objavi do kraja juna 2008.Do sada skoro nista nisam videla ni u jednoj novini, blizi se kraj meseca, a niko nista ne objavljuje gde se traze lekari.....a ja postajem nervozna.Ako iko nesto zna o ovome moze mi poslati informaciju na e-mail [email protected]
Unapred vam zahvaljujem
Mislim da od tog konkursa za 800 lekara nema nista, a onaj konkurs za 200 je u toku ali to je 200 za celu Srbiju a ne za Beograd tako da mu to dodje 1 lekar po bolnici u celoj Srbiji!!!
Nema nista drage kolege od ovog konkursa.To je sve rezervisano sem ako ne planirate odlazak Bogu iza ledja i da tamo ostanete.Ostaje samo nada da ce doci neki novi zakon po evropskim pravilima pa da mi,lekari sa biroa, nadjemo posao u nekim drugim segmentima-posao kucnog lekara,lekari pratioci u gradjevinskim firmama,itt.