da li sam trudna
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
da li sam trudna
help!imala sam ne zasticene odnose 7 dana pre i posle menstruacije,to je bilo pre oko 20 dana da li je moguce da sam trudna i da imam simptome slicne kao u trudnoci
Sasvim je moguce da si trudna,mada to sto imas simptome trudnoce lako moguce i da si umislila trudnocu,meni se to uvek desava kad mi kasni menstrruacija.Kupi test baby rapid je veoma pouzdan ili ajde do svog doktora tako ces naj lakse naci odgovor na svoje pitanje.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Moguce je da si trudna. Ovulacija nije kod svake zene u isto vreme, a metoda kontracepcije na bazi plodni/neplodni dani je jedna od najnepouzdanijih. Pri tom vecina zena ne racuna na to koliko jos posle odnosa spermatozoidi mogu da prezive i da lako mogu da stignu iz neplodnih u plodne dane.
Ko sto rekose gore pre mene, kupi test i znaces na cemu si.
Ko sto rekose gore pre mene, kupi test i znaces na cemu si.
Moze da se radi i uvece ako je test dovoljno osetljiv.. recimo ja sam moj radila u 15h poslepodne
ali nije bio neki no name, vec baby rapid...
mislim da to sto je zagreban ne bi trebalo da utice na njegovu hemijsku strukturu, i da bi se pojavila 2. crtica da jesi trudna.. ali ajde, ponovi, za svaki slucaj

ali nije bio neki no name, vec baby rapid...
mislim da to sto je zagreban ne bi trebalo da utice na njegovu hemijsku strukturu, i da bi se pojavila 2. crtica da jesi trudna.. ali ajde, ponovi, za svaki slucaj

Ma dajte....nije lako ni ostati trudan.
Prvo ako si imala nezasticene odnose doduse u periodu neplodnih dana moguce je da ostanes trudna samo ako ti menstruacije saraju tj nisu redovne kao kod drugih zena.Ako su svaki mjesec po tvom kalendaru redovne ma tada su ti neplodni dani i uzivaj.Te simptome sto imas to je PMS koji te drma pred menstruaciju.
Prvo ako si imala nezasticene odnose doduse u periodu neplodnih dana moguce je da ostanes trudna samo ako ti menstruacije saraju tj nisu redovne kao kod drugih zena.Ako su svaki mjesec po tvom kalendaru redovne ma tada su ti neplodni dani i uzivaj.Te simptome sto imas to je PMS koji te drma pred menstruaciju.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Ne slazem se sa tobom Waltera. Uopste nije tesko ostati trudan (sem ako nemas problema sa sterilitetom). Imam nekoliko drugarica koje su ostale trudne iz jednog neopreznog puta. Neke su postale mame, a neke su abortirale. Uglavnom ove druge nisu to bas tako lako prebolele.
Ja licno sam bebu napravila iz samo jednog pokusaja, doduse kod mene je to bilo zeljeno. Neko ko ima neredovne menstruacije, nema sanse da zna kada su mu tacno plodni dani...
Ne zelim Mirti nista lose, ali to mi bas lici na ruski rulet....
Ja licno sam bebu napravila iz samo jednog pokusaja, doduse kod mene je to bilo zeljeno. Neko ko ima neredovne menstruacije, nema sanse da zna kada su mu tacno plodni dani...
- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Dea, zasto mislis da nije tesko ostati sem ako nemas problem sa sterilitetom. Ja ga nisam imala pa sam tek nakon godinu dana ostala trudna, a pritom nisam imala bas nikakvih problema...?Dea napisao:Ne slazem se sa tobom Waltera. Uopste nije tesko ostati trudan (sem ako nemas problema sa sterilitetom). Imam nekoliko drugarica koje su ostale trudne iz jednog neopreznog puta. Neke su postale mame, a neke su abortirale. Uglavnom ove druge nisu to bas tako lako prebolele.