Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
da li se moze javiti svrab i blaga oteklost u predelu spoljnjeg dela vagine kao posledica reakcije na materijal od kojeg je napravljen kondom? radi se o tome da je svrab nastupio tek nakon prvog kontakta osobe sa kondomom! ili je to samo slucajnost? molim za pomoc!
Moguce je da ste alergicni na latex od koga je napravljena vecina kondoma, ali isto tako i na spermicid kojim su neki kondomi oblozeni.
probajte kondom bez latexa i spermicid free i srecno.
Imam 25 god. i nikada pre nisam imala ginekoloskih problema. Imam stalnog partnera vec 4 god. i pri svakom odnosu koristimo kondom. U poslednjih nekoliko dana ja osecam jaku svrab u predelu vagine i sekret mi je gust i bele boje. Sem toga nema nikakvih promena. Moj ginekolog je trenutno na godisnjem odmoru pa vas molim za pomoc. Ne znam da li je ovo alarmantno ili ne. Partner nema nikakvih problema.