svrab

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mijo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2005 11:58 am

svrab

Post od mijo »

da li se moze javiti svrab i blaga oteklost u predelu spoljnjeg dela vagine kao posledica reakcije na materijal od kojeg je napravljen kondom? radi se o tome da je svrab nastupio tek nakon prvog kontakta osobe sa kondomom! ili je to samo slucajnost? molim za pomoc!
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Moguce je da ste alergicni na latex od koga je napravljena vecina kondoma, ali isto tako i na spermicid kojim su neki kondomi oblozeni.
probajte kondom bez latexa i spermicid free i srecno.
girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 3:11 am

Post od girl »

Imam 25 god. i nikada pre nisam imala ginekoloskih problema. Imam stalnog partnera vec 4 god. i pri svakom odnosu koristimo kondom. U poslednjih nekoliko dana ja osecam jaku svrab u predelu vagine i sekret mi je gust i bele boje. Sem toga nema nikakvih promena. Moj ginekolog je trenutno na godisnjem odmoru pa vas molim za pomoc. Ne znam da li je ovo alarmantno ili ne. :cry: Partner nema nikakvih problema.
elaijole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2005 10:30 pm

Post od elaijole »

Ovo nije odgovor već pitanje na koje bih molila da neko odgovori, vezano za svrab i beličast iscedak kao što je već i postavljeno pitanje.
doktorka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 23, 2005 4:57 pm

Post od doktorka »

Vrlo verovatno je rec o infekciji, neka ti uzmu bris vagine, pa ces poceti lecenje kada stigne rezultat.
Pozdrav!
Odgovori