Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Razocarana!
Evo kao i mnogi javljam se u nadi da mi neko odgovori i pomogne.Koristila sam pilule i prestala pre 2 godine u zelji za bebom iako imamo vec cerku koja ima 9 godina.Iscekivanju nije bilo kraja i razocaravanju svakog meseca lekari tvrde posle pilula treba vreme to svatam i ja.
Sreca nam se nasmesila ostala sam trudna i sreci nije bilo kraja ali se sve isto tako brzo zavrsilo pocetkom 7 nedelje trudnoce pocela su braon ciscenja a tom se dodalo i krvarenje lekar mi je uradio analizu krvi sto je pokazalo sumnje da se trudnoca prekinula da bi posle dobila krvarenje kao mesecnica sto je lekar potvrdio kao pobacaj i tako sam to prihvatila(nije mi radio nike analize ni kontrole),od toga sad ima 4 i pol nedelje jos nisam dobila mesecnicu i vise neznam kome da se obratim i neznam sta da mislim Pomozite............................
Normalno je da ti posle pobacaja menstruacija kasni. Kao sto bi bilo i normalno da si je dobila nakon 20 dana. Ovo ti kazem iz iskustva. Meni je nakon pobacaja trebalo 6 meseci da mi se ciklus dovede u red. Dobila sam tacno mesec dana nakon pobacaja (bas u isti dan), a kasnije je ciklus iso na 40 dana! Hvala Bogu sad se sve normalizovalo. Glavu gore, bice bolje!
hvala na odgovoru,evo i ja sam dobila bas na isti datum,sto se tice ginekologa bas im vise i ne verujem kroz sve sto sam prosla,zbog njihovi odgovora da je sve normalno.
Sad mi preostaje da se nadam i iscekujem ponovo...........
ali ko zna koliko ce ponovo vremena trebati da ostanem trudna sad mi je trebalo 2 godine
Iskreno mislim da ces sada moci lakse da zatrudnis, treba samo da sacekas odredjeni period da se stvari vrate na svoje mesto (meni su rekli da sacekam 3 ciklusa nakon spontanog, pa da mogu ponovo da pokusam). Sve najbolje!