SREBRNA VODA - KAO LEK

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
puzla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 10, 2006 4:03 pm

SREBRNA VODA - KAO LEK

Post od puzla »

Evo danas sam saznala za blagotvorna dejstva srebrne vode, mozda ste vec culi za nju ali ja bih da podelim sa vama moje odusevljenje. KOlega mi je rekao da srebrnu vodu pije vec nekih mesec dana i da je odbacio terapiju za povisen krvni pritisak i holesterol u krvi. Inace srebrna voda je neki vid antibiotika za preko 650 oboljenja. Covek koji proizvodi preparat je iz Krusevca i dobio je zlatnu plaketu na novosadskom sajmu. Srebrna voda je dobra za infekcije, upale, podize imuni sistem, creva, rumatoidni artritis, klamidija i jos mnogo toga. Postoji sajt srebrnavoda.com pogledajte, tamo je sve detaljno receno , kao i iskustva korisnika. U apotekama je od 950 do 1 600 dinara. Mogu da je koriste i zdrave osobe preventivno, tako da mozete da zaboravite na prehlade, grip i sve druge kod nas jako aktuelne i ceste bolesti koje izazivaju bakterije, virusi, gljivice i slicno. Posebno pazite na kopije ovog preparata kojeg je kako sam saznala bilo prethodnih godina. Ako kontaktirate coveka sa sajta mozete cuti u kojim apotekama mozete nabaviti njegov originalni proizvod sirom Srbije.

Ja sam narucila preko kolege iz Beograda posto u mom gradu trenutno nema pa cu da pijem preventivno, a majka ce koristiti zbog reumatoidnog artritisa i upale vezivnog tkiva koje veremenom izaziva krivljenje prstiju i terapiju zlatom, pa cu javiti rezultate ako ih bude bilo !!! Veliki pozdrav i nadam se da ce nekom ovo pomoci !!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

NADAM SE DA CE ADMINISTRATOR DA POCNE DA RADI SVOJ POSAO, I POCETI DA UKLANJA OVAKVE POSTOVE!
Srebrna voda, purpurna ploca, magnetne ogrlice,...i ne znam sta sve ne su dobri samo za onoga ko je u finansijskoj konstrukciji takvih projekata!

U konkretnom slucaju, u kome se spominju hipertenzija i holesterol mogu da porucim svima koji ce se sami leciti srebrnom vodom da u ocekivane efekte spadaju slog, infarkt i sve ostale komplikacije povisenog pritiska i aterosklerotske bolesti.
puzla
Novi član
Novi član

Post od puzla »

nisam imala nameru da izazovem ovakve reakcije, zasto ne pogledas na internetu stranica je na srpskom jeziku, pa ako je to takav zlocin a ako si zdravstveni radnik prijavi nadleznim institucijama, ja bih bila presrecna kada bi prevarantima i lazovima neko dosao glave, onda ovaj forum sigurno ne bi ima ovoliko ocajnih ljudi zbog ne znanja nasih lekara, naravno cast pojedincima !!

Mene nervira kad na TV vidim reklamu nekog leka, ili kada se on nadje vec u prodaji a ne daje rezultate ili izaziva komplikacije, ko ih onda kontrolise, ko im daje sertifikat i odobrenje za proizvodnju, to treba vise da nas plasi od nekih preporuka ljudi koji posecuju forum, jer na njemu sigurno ne bi bili da nemaju neki zdravstveni problem ili neko njima blizak ! Niko nikog ne tera ni na sta, sve je stvar izbora, a evo nasla sam ipak osobu koja koristi nesto slicno godinama i njeno iskustvo sigurno necu reci pronadji sam na forumu, meni je drago da sam naisla na necije iskustvo a ne samo na osporavanje, tome treba i da sluzi forum
puzla
Novi član
Novi član

Post od puzla »

evo sta sam nasla na netu!

Zlato za srebrnu vodu

(Preuzeto iz Blica od 09.06.2008.)

KRUŠEVAC - Inženjer tehnologije Dušan Ilić na 52. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „EXPO 2008“ dobio je zlatnu medalju za koloidnu srebrnu vodu, proizvod koji ima značajnu primenu u medicini.

Dušan Ilić već 32 godine radi kao inženjer. Dugo je bio zaposlen u DIP „Savremeni dom“, a sada je stručni saradnik na Visokoj hemijsko-tehnološkoj školi. Njegovo interesovanje za srebrnu vodu počelo je gotovo slučajno pre četiri godine.

- Bio sam u Beogradu gde sam ćerki i zetu pomagao u sređivanju stana. Dobio sam bolove u stomaku, a zet mi je dao nekoliko ampula srebrne vode koje su mi pomogle. Kao hemičar, zainteresovao sam se za njeno dejstvo, počeo da tragam za literaturom, koja je dosta retka i teško dostupna, uglavnom ruska i američka. Kada sam počeo da je proizvodim, prvo sam je isprobavao na sebi i članovima svoje porodice, a od kada je koristim, ne znam šta su prehlada i nazeb - objašnjava inženjer Ilić.

On kaže da su za baktericidne osobine srebra znali još stari Grci.

- U Srednjem veku od kuge i kolere stradala je sirotinja, ali ne i gospoda, koja je jela iz srebrnog posuđa. Otuda je i potekao naziv „plava krv“. U istraživanju i primeni srebrne kolidne vode najviše su napredovali Rusi i Amerikanci, koji je daju kosmonautima koji idu u svemir. Danas se koloidnim srebrom u Americi održavaju u životu oboleli od AIDS-a - nabraja Ilić.

Za proizvod Dušana Ilića vlada veliko interesovanje i u Srbiji i u okolnim zemljama, ali ne može sve da zadovolji zbog malih kapaciteta. Proces proizvodnje je dug, od 24 do 36 sati, pa i najveći svetski uređaji ne mogu da obezbede više od 400 litara koloidne srebrne vode tokom 24 sata.

- Interesovanje iz Crne Gore je izuzetno veliko, a nedavno sam dobio atest od Ministarstva zdravlja Hrvatske. Za desetak dana očekujem da dobijem i atest od instituta u Padovi, u Italiji, kako bih obezbedio odgovarajuće dozvole za izvoz u zemlje Evropske Unije, od kojih su, pored Italijana, najzainteresovaniji Rumuni i Bugari - nabraja inženjer Ilić.

Prošle godine na šestom sajmu „Biznis baza“ Dušan Ilić je za koloidnu srebrnu vodu dobio srebrnu medalju, a ove godine, na 52. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća „EXPO 2008“ prvu nagradu i zlatnu medalju. Kaže da planira i nastup na Sajmu vode i proizvoda u vezi s vodom u Briselu ove jeseni.

Slaviša Milenković

10-06-2008 | 0 |
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

U Srednjem veku od kuge i kolere stradala je sirotinja, ali ne i gospoda, koja je jela iz srebrnog posuđa. Otuda je i potekao naziv „plava krv“. U istraživanju i primeni srebrne kolidne vode najviše su napredovali Rusi i Amerikanci, koji je daju kosmonautima koji idu u svemir. Danas se koloidnim srebrom u Americi održavaju u životu oboleli od AIDS-a - nabraja Ilić.
Kakva zbirka nonsensa!!! :o
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
puzla
Novi član
Novi član

Post od puzla »

doktore sta mislite o ovome, mene sad strah da uopste probam kad sam cula samo jedno dobro iskustvo na ovom forumu
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Vidite, uvek su postojale nekakve "carobne vodice" koje su nekima donosile nekakvo olaksanje - sto je, u stvari, placebo efekat koji ja cenim, ali to nije pravo lecenje.

Cim primetim da se nesto reklamise kao univerzalno sredstvo za lecenje ogromnog broja bolesti, ja sam totalno skepticna iz prostog razloga sto to ne posoji.
Na zalost.

Ali zato postoji citav niz prevaranata koji se na racun tudjih boljki bogate!

Da dodam da ja uopste nisam protiv alternativnih lecenja tipa akupunktkture i homeopatije kod onih stanja gde klasicna medicina ne moze da pomogne.
Treba biti otvoren za nova i drugacija saznanja, ali ne treba biti lakoveran!

Posto ste vec kupili tu srebrnu vodu, vi je probajte - cudno je: sami je niste probali, ali ste je ovde reklamisali?
puzla
Novi član
Novi član

Post od puzla »

cudno je sto su svi pomislili odmah da je reklamiram, ako je tako svaki drugi lek koji se ovde spomene brufen, baktrim, mast za ovo ili ono onda je reklama. Rekla sam narucila sam, i iskrena bila i rekla da nisam probala, a cim sam cula za to pozelela sam da objavim na ovom forumu ne bi li naisla na nekog ko je vec koristio srebrnu vodu i nisam rekla da je lek, procitala sam da je reč o blagotvornom dejstvu to ne znači da je nesto lek, a ono sto sam jos saznala ovih dana surfujući na netu, farmaceuti kazu da tako nesto ne može ni biti registrovano kao lek sve dok medicina ne dovede svoja ispitivanja do kraja a to znači sve dok se tačno ne bude znalo na koji način ubija bakterije viruse ili gljivice na kozi i u organizmu i u kom tačno procentu. Kada se to sa preciznoscu bude znalo i nezeljena dejstva ako ih ima moze se neki preparat registrovati kao lek. Osim kada se uzima preterano nisu zabelezena neka losa dejstva ZA SADA , a na ovom forumu je jedan clan poslao i slike sa stranih sajtova kako izgledaju ljudi koji su preterali u konzumiranju srebra. Pogledajte malo po intrnetu obrazujte se kao sto se zlato koristi u terapiji od reumatoidnog artritisa kao najjača terapija, tako se i srebro koristi tako bar tvrde lekari na brojnim sajtovima stranim i domacim. I dalje zelim da se javi neko ko je koristio koloidno srebro da cujem iskustva. Pozz
Odgovori