Imam anksiozni poremecaj sa jako izrazenim simptomima ka osto su
lupanje srca, podrhtavanje , uznemirenost , zujanje u usima i td.
Neuropsihijatar mi je prepisao antidepresiv zoloft, po jednu tabletu dnevno i lorazepam ujutru i uvece. Da li moze neko da mi kaze da li ovaj zoloft pomaze u lecenju jake anksioznosti ili samo moze da pogorsa stanje?
Ova moja anksioznost dugo traje- oko 2 meseca, posle stresa i pracena je hipohondrijskim strahovima. Mozda mi je zbog toga prepisan zoloft.
Molim ako neko zna nesto o ovim lekovima ili o lecenju teze anksioznosti, neka odgovori.
Nazad na vrh
anksioznost, lupanje srca , zoloft
Da, Zoloft se koristi kod tzv "panicnih stanja" pa i kod izrazene hipohondrije. Ukljucen vam je i anksiolitik u terapiju, tako da ste sasvim terapijski "pokriveni". Normalno, ni jedan lek nije u potpunosti bezazlen i ima svoje nezeljene i propratne efekte ali to je ipak na vasem psihijatru.
Nadam se da ste dobili odgovor na vasa pitanja.
PRIMEDBA:
Ovaj forum ne dozvoljava deljenje, niti izmenu vrste terapije i njeno doziranje! Kompletan uvid u vasu psihosomatiku ima ipak samo vas psihijatar i njemu se obratite za sve sto vas interesuje. Ovde smo da vam damo savete i razjasnjenja vasih dilema al nikako da menjamo propisane terapeutske protokole. Tako je kako je...
Pozdrav i srecna nova 2008!
Nadam se da ste dobili odgovor na vasa pitanja.
PRIMEDBA:
Ovaj forum ne dozvoljava deljenje, niti izmenu vrste terapije i njeno doziranje! Kompletan uvid u vasu psihosomatiku ima ipak samo vas psihijatar i njemu se obratite za sve sto vas interesuje. Ovde smo da vam damo savete i razjasnjenja vasih dilema al nikako da menjamo propisane terapeutske protokole. Tako je kako je...
Pozdrav i srecna nova 2008!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 17, 2008 11:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: anksioznost, lupanje srca , zoloft
Cao,nemoj da se brines Zoloft je extra lek,je se borim sa panicnim poremecajom vec pet godina,sve je pocelo od kad mi je deda umro,prvo sam pila flunirin 3,5 godine a sad zoloft,poanicni poremecaj je nesto vrlo neugodno i treba ce ti dosta vremena,snage i podrske da ga se oslobodis.Najbolje bi bilo kada bi isla i na psihoterapije.vdrd napisao:Imam anksiozni poremecaj sa jako izrazenim simptomima ka osto su
lupanje srca, podrhtavanje , uznemirenost , zujanje u usima i td.
Neuropsihijatar mi je prepisao antidepresiv zoloft, po jednu tabletu dnevno i lorazepam ujutru i uvece. Da li moze neko da mi kaze da li ovaj zoloft pomaze u lecenju jake anksioznosti ili samo moze da pogorsa stanje?
Ova moja anksioznost dugo traje- oko 2 meseca, posle stresa i pracena je hipohondrijskim strahovima. Mozda mi je zbog toga prepisan zoloft.
Molim ako neko zna nesto o ovim lekovima ili o lecenju teze anksioznosti, neka odgovori.
Nazad na vrh
jelena,pozzz