Vrlo važno pitanje

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
pixy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 12, 2008 11:10 pm

Vrlo važno pitanje

Post od pixy »

Imam problem sa zubima.Točnije sa zubom.Klimao mi se zub.i trebala sam ga izvadit.Međutim,ja zub nisam izvadila i iznad mliječnog zuba je izrastao trajni zub.Sada imam mliječni zub na mjestu gdje bi zub trebao biti a trajni zub mi je iznad njega.Zanima me,ako ja sada izvadim taj mliječni zub,hoće li mi se ovaj trajni zub spustiti na mjesto gdje bi trebao biti,s obzirom na to da je taj zub izrastao iznad mliejčnog zuba i tako stoji već 2 i pol godine i više.Jako me to muči i jako je neugodno.Molim odgovor.
malizeka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 8:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od malizeka »

Zanimljivo :-? ! Moram da pitam koliko godina imas i o kom zubu se radi?Naravno da treba da ga izvadis.Da li ce se stalni zub *spustiti*na mesto mlecnog to ne mogu da ti kazem.Idi kod specijaliste za ortopediju vilica ili danas poznatije kao ortodonta,da ti tacno kaze sta ce se desiti sa stanim zubom,odnosno da li ima potrebe da nosis protezu da bi se zubici uklopili.
Odgovori