Nista mi nije jasno, molim za pomoc!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm
Nista mi nije jasno, molim za pomoc!
Postovani, juce sam se osjecala jako lose glava me uzasno bolila i strasno sam bila napeta i popila sam bromazepan od 3 mg i odspavala 1h. Kad sam se probudila bila sam kao opijena i odem u apoteku da mi izmjere pritisak i kad su mi izmjeriili bio je 100/70 uglavnom posle podne oko 5 zaspim ponovo i probudim se posle 2,5h opet sa istom glavoboljom odem opet u apoteku i tad mi je bio pritisak 150/100 i kazu mi da se javim u hitnu i u hitnoj mi izmjere 160/100 daju mi bensedin inekciju i neku inekciju u venu jer mi je bilo muka i pocela sam kao da zaplicem jezikom kao da sam pijana i bez iakkvih objasnjenja me se rijese i posalju kuci uz obrazlozenje da kontrolisem par dana kuci pritisak. Danas mi je opet bilo lose i opet u apoteci izmjerim i opet 160/103 naravno aparat je bio zivin ne digitalac i opet odem doktoru ali privatnmu kliniku jer su me ovi od sinoc ispirili. I objasnim doktoru spec.opste prakse sta mi je da me par dna boli glava na tjemenu i kao povremeno osjecam przenje i u predjelu cela pritisak kao da ce mi udariti krv na nos. Kazem za to sve sta se desilo i da mi je prije 20 min bio visok pritisak i on mi izmjeri i bude 130/95 a na drugoj desnoj ruci 120/70. ja sam cula kao neko preskakanje srca a on je slusao i nista i uradio mi ekg heart rate > 66, Pr int.136ms qrs dur>88ms. qt/qtc 374/389ms. P R T 51 70 45 normal sinus rhythm normal axis normal ecg. I kaze da mi je sad sve ok i kad je posle toga ponovo izmerio pritisak bio je 115/80 i kaze srcana radnja ritmicna tonovi tmuliji dg.hipotensio arterialis et cephalea symptom. malo se ljutio zbog doktora od sinoc sto nigdje nisu napisali sta su mi dali u venu. i prepisao mi sledecu terapiju: diklofen amp.+dexason amp.+beviplex amp.i/m da pijem par dana neke tablete za smirenje tipa bromazepan 3mg ili bensedin 2,4 mg za glavobolju rapten k. posle toga me opet uhvatilo spavanje ali sam spavala samo 1h. Ne znam dal imam potrebe ici kardiologu ili je ovo na vremenskoj bazi zbog ovakvog sparnog vremena. Molim za pomoc ako neko moze da mi da neko objasnjenje da se ne blamiram kod kardiologa ako ne trebam.! Izvinite na opsirnosti i unapred zahvalna!
A zašto bi se blamirali odlaskom kardiologu? Šta je tu blam? Pa, nije vam dobro! Diskutabilno je i da li vam je pritisak u apoteci dobro izmeren. Javite se kardiologu, zašto ne.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm