Beta HCG - 808

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 12:07 pm

Beta HCG - 808

Post od jankovic »

Poslednju menstruaciju sam dobila 29. aprila. Juce sam uradila test na trudnocu, videla carobne dve crtice, i odmah odjurila da uradim betu - nalaz je 808!!! Znam da to znaci da trudnoca postoji, zanima me da li je to normalna vrednost s obzirom na dan ciklusa???? Kolike su sanse da se trudnoca normalno razvije?

Vrlo sam znatizeljna, nestrpljiva i zabrinuta jer je do ove trudnoce doslo spontano, prvog meseca posle poslednje neuspele inseminacije - lekari su mi rekli da treba da pocnem sa pripremama za vantelesnu, a ja sam odlucila da neko vreme prekinem sa svim tim jer je stres postao preveliki, i odmah prvog meseca smo sami uspeli!!!!!!
Unaperd hvala na svakom odgovoru.
Ludjakinja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm

Post od Ludjakinja »

Pre svega da ti cestitam. :lol:
A po nekim tabelama,taj rezultat "zvuci" sasvim normalno.
I nemoj sada previse o tome da razmisljas.Sad je vreme da uzivas. :D
jankovic
Novi član
Novi član

Post od jankovic »

Hvala puno!!!! :D

I stvarno se trudim da uzivam. Jedva cekam da mi potvrde da je sve ok, pa da mogu da budem totalno opustena i srecna TRUDNICA!!!!! :lol:
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

CESTITAM!!!!! Beta je odlicna, ja sam recimo poslednji put dobila 06.03. a kada sam betu radila 04.04. vrednost je bila 164, verovatno zakasnela ovulacija. Mazi stomacic i uzivaj!!!!!
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Sve cestitke i od mene :)
ne opterecuj se betom, meni su i dve crtice bile dovoljne da budem srecna trudnica :wink:
nista se ne brini,sve je to ok :D
Slika
jankovic
Novi član
Novi član

Post od jankovic »

Juce, 09.06. mi je uradjen UZ
- poslednja menstruacija 29.04.
- mesak 8x6
- crl 1.2
- zumancana kesa 3.5
- PG/kl 5.6
- L.O. 38x17

ponovo je konstatovano da imam zavaljenu matericu

prepisan mi je progesteron, po 250ml svaki III dan

po vasim iskustvima, da li je ovo ok nalaz, i kad mogu da ocekujem da se vide otkucaji srca?

hvala puno
Odgovori