Krvarenje posle uklajanje ranice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Krvarenje posle uklajanje ranice
Zelim sve da vas pozdravim i zamolim za odgovor. Imam 27 godina i do sada nisam imala vecih zdravstvenih problema. Prosle godine mi je ustanovljena ranica na grlicu i preedlozeno mi je da pokusamo da je malo smirimo vaginaletama. Od tada sam PAPA test radile dva puta i bio je II grupa. Ranica mi je kontaktno krvarila i dosta je velika pa sam odlucila da je skinem terapijom radio talasnima, naravno uz predlog i dogovor sa dr. Ranicu sam skinula 15.02 i tada je radjena i biopsija. Rezultati ce biti u ponedeljak, odnosno sutra, ali meni se danas pojavilo krvarenje. Prethodnih osam dana nisam uopste krvarila, samo sam imala malo cudniji sekret, na sta me je dr i uopzorio. Korisytim maxmirol vaginalete i pila sam dva dana neke tablete. Ja sam sada jako uplasena, a danas moj dr ne radi. Molim vas za odgovor sta bi moglo da bude u pitanju. Unapred vam se svima zahvaljujem.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Meni je krvarilo malo manje, jedno 8 dana i sada je ok, po mojoj proceni, ali na kontrolu idem za pet dana, pa ce da vidimo.
Ja sam uklanjanje ranice radila radio talasima i sama ranica je bila ogromna, dr mi je reka o da je to normalno i nije hteo tada da me pregleda
Mislim da ce biti sve ok, ali se ipak konsultuj sa svojim dr
Sve najbolje i javi kako se razvija situacija
Ja sam uklanjanje ranice radila radio talasima i sama ranica je bila ogromna, dr mi je reka o da je to normalno i nije hteo tada da me pregleda
Mislim da ce biti sve ok, ali se ipak konsultuj sa svojim dr
Sve najbolje i javi kako se razvija situacija
Cula sam se sa doktorom dok sam pocela sa krvarenjem.Kod mene se valjda sve spetljalo,krvarenje pa onda menstruacija.
Danas je malo bolje izgleda da ce da stane.
Sto se tice ranice i moja je bila ogromna,hvala bogu pa je sve to iza mene.
Za par dana idem na kontrolu,nadam se da ce sve biti ok.
Hvala tebi na informaciji i na javljanju.Sve najbolje!
Danas je malo bolje izgleda da ce da stane.
Sto se tice ranice i moja je bila ogromna,hvala bogu pa je sve to iza mene.
Za par dana idem na kontrolu,nadam se da ce sve biti ok.
Hvala tebi na informaciji i na javljanju.Sve najbolje!
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!