Babyrapid test
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
ja sam ga koristila nekoliko puta i uvek je bio negativan... jednom se pojavila jako bleda crta... test sam radila poslepodne... i posto nisam bila sigurna da ki je to tacno ili ne, a do pregleda sam trebala da cekam 6 dana, po savetu pojedinih clanova foruma sacekala sam da prodje dva dana i opet uradiola ujutru test i bio je negativan. Kazu da je to bila biohemijska trudnoca. Posle par meseci se pojavila jasno vidljiva crvena crta paralalna sa kontrolnom... Baby-rapid koji cuvam, i koji cu takodje uramiti... Sada cekamo nasu srecicu...
Javi sta se desava..,.
Javi sta se desava..,.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm
DusaniMilica napisao:Moze jedno pitanje kad vec postoji tema... Tamo pise 7-10 dana nakon odnosa... Pa, da li onda 7 ili 10 dana nakon?![]()
I mene ovo zanima! Isto sam procitala u uputstvu testa da moze vec posle 10 dana posle moguceg zaceca da se uradi. Da li mogu da budem sigurna da je NEGATIVAN? Jutros sam uradila, a treba da dobijem za 12, 13 dana.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 29, 2008 10:56 pm
Ako treba da dobijes tek za 12 dana, (pod uslovom da imas cikluse od 28 dana manje vise) ne mozes da verujes urin testu. On se obicno radi najranije par dana pred ocekivanu menstruaciju (dakle 10-tak dana po zacecu). A i tad moze da pruzi lazno negativan rezultat, ako je nivo Beta hcg hormona ispod 25.
Jako sam nestrpljiva, posto sam u neizvesnosti, pa sam uradila test. Ali vec je proslo 15 dana od moguceg zaceca, to je bilo za vreme menstruacije. Zato sam mislila da ipak vec mogu da uradim test, ali ipak cu morati da sacekam jos desetak dana. Sada sam malo smirenija u cekanju, jer je test bio negativan.