Babyrapid test

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Sophia777 »

Koristim cesto Baby-rapid test i mislim da je pouzdan. Nadam se da cu uskoro videti 2 crte i da ce i tada biti pouzdan!!!
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

ja sam ga koristila nekoliko puta i uvek je bio negativan... jednom se pojavila jako bleda crta... test sam radila poslepodne... i posto nisam bila sigurna da ki je to tacno ili ne, a do pregleda sam trebala da cekam 6 dana, po savetu pojedinih clanova foruma sacekala sam da prodje dva dana i opet uradiola ujutru test i bio je negativan. Kazu da je to bila biohemijska trudnoca. Posle par meseci se pojavila jasno vidljiva crvena crta paralalna sa kontrolnom... Baby-rapid koji cuvam, i koji cu takodje uramiti... Sada cekamo nasu srecicu...
Javi sta se desava..,.
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Uvek tacan!
DusaniMilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm

Post od DusaniMilica »

Moze jedno pitanje kad vec postoji tema... Tamo pise 7-10 dana nakon odnosa... Pa, da li onda 7 ili 10 dana nakon? :) Nadam se doduse da mi u skorije vreme nece trebati. Ziveo yasmin :)
Valeri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 8:41 pm

Post od Valeri »

DusaniMilica napisao:Moze jedno pitanje kad vec postoji tema... Tamo pise 7-10 dana nakon odnosa... Pa, da li onda 7 ili 10 dana nakon? :) :)

I mene ovo zanima! Isto sam procitala u uputstvu testa da moze vec posle 10 dana posle moguceg zaceca da se uradi. Da li mogu da budem sigurna da je NEGATIVAN? Jutros sam uradila, a treba da dobijem za 12, 13 dana.
*chocolat*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 29, 2008 10:56 pm

Post od *chocolat* »

Ako treba da dobijes tek za 12 dana, (pod uslovom da imas cikluse od 28 dana manje vise) ne mozes da verujes urin testu. On se obicno radi najranije par dana pred ocekivanu menstruaciju (dakle 10-tak dana po zacecu). A i tad moze da pruzi lazno negativan rezultat, ako je nivo Beta hcg hormona ispod 25.
Valeri
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 8:41 pm

Post od Valeri »

Jako sam nestrpljiva, posto sam u neizvesnosti, pa sam uradila test. Ali vec je proslo 15 dana od moguceg zaceca, to je bilo za vreme menstruacije. Zato sam mislila da ipak vec mogu da uradim test, ali ipak cu morati da sacekam jos desetak dana. Sada sam malo smirenija u cekanju, jer je test bio negativan.
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm

Post od veki30 »

blondeeee e sad si me obradovala za ceo dan i duze, posle svega bebica, cestitammmm :D
double trouble is my life
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am

Post od Sophia777 »

blonde, cestitam!!! Zelim ti sve najbolje, lepu trudnocu i bebu!
Odgovori