Pomoc stalno osecam mucninu

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 9:54 am

Pomoc stalno osecam mucninu

Post od majma »

Vec vise od desetak dana osecam mucninu kad se iznerviram, prilikom voznje u autobusu i kolima, i u toku vezbanja u teretani. Moram da napomenem da nema nikakve veze sa unosenjem hrane. Isto mi se desava i na prazan stomak i na pun. Cim stanem na traku muka mi je iako ne stavim veliku brzinu, dok radim trbusnjake takodje. Najpriblizniji opis je kao mucnina prilikom putovanja. Bila sam kod lekara i cekam da odradim laboratoriju, a ona mi je dala da pijem niaxim koji mi uopste ne pomaze. Jel moze neko da mi kaze sta je u pitanju. Vec sam ocajna.
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

Post od suzana stojkovic »

uradi urino kulturu,ja sam godinu dana imala mucnine svaki dan,slali su me na sve moguce preglede i nista nisu otkrili i da ne povjerujes tek su se sad sjetili da me upute za urino kulturu i pronasli su escherhiju coli koja je meni sve vreme muke zadavala.NO COMENT
Odgovori