Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Kod mene se prvi put videla jedna mrvica u 5. nedelji trudnoce... znaci oko 2 nedelje nakon kasnjenja.. Mada moj savet ti je da ides sto kasnije, recimo krajem 6. pocetkom 7. jer se onda vidi i maleno srce, a i ustedeces sebi stres ako se srculence ne vidi odmah, jer u zavisnosti od ciklusa zavisi kada si zatrudnela.. Znam da je to tesko cekati ( barem je meni bilo strasno) ali ja sam isla 2 puta za 2 nedelje i placala jer se prvi put nije videlo srce... Tako da... sackaj malkice
savke85 napisao:Koliko dana posle zaceca se moze otkriti da li sam trudna ultra zvukom?
ne znam precizan odgovor, ali ja sam sacekala 7 dana posle najksanijeg moguceg dana kada je trebalo da dobijem menstruaciju i kada sam otisla na uz, nalaz je bio "embrion se nazire"
dovoljno da znas da si u drugom stanju, ali i nista vise.. tako da.. ako ti se desi da odes kod ginekologa sa informacijom da ti kasni 7-10 dana (a pod uslovom da uvek dobijes menstruaciju na vreme), a on ti ravnodusno zakaze uz tek za 3 nedelje-bolje sacekaj.. tada ces, stvarno, zaista moci da vidis svoje malo "zrno pirinca"
pozdrav!