Je li moze neko od vas da mi odgovori, koji su simptomi raka na mozgu i vratu? Imam bol u vratu, negdje ispod zavrsetka lobanje, vec par dana pa me to pomalo zabrinjava...
Unaprijed hvala na odgovorima!!
Bol u vratu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 4:22 pm
Mislim da se nalazimo u identicnoj situaciji, samo sto sam ja jos napipala neko govance na vratu.. Probudih se ja pre neko jutro sa kratkim ostrim bolom u glavi koji se ponavljao.. Krenem da masiram vrat detljno i primetim da je bol u glavi povezana sa njim.. Pri tom detaljnom masiranju napipam sa jedne strane vrata neku maaaaalu kvrzicu, nema nekoliko mm, ne vidi se okom ali opipavanjem ja to osetim, nalazi se otprilike na pola puta izmedju zadnjeg dela vrata i uva (par cm nize od lobanje naravno).. Ubedjena sam da je neko zlo i ne smem otici kod lekara..Inace imam 21 god.. Moze li mi neko reci sta to moze biti
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 4:22 pm
Ma nista se ne sekiraj, ja sam skontao da je uzrok bola ustvari nepravilno sjedenje... Pokusaj sjediti ispravno, noge i ledja pod uglom 90 stepeni, ledja vertikalno, i glava pravo, pa pogledaj hoce li ti prestati bol. A te kvrzice, heheh imas je i sa lijeve strane i ja je imam, i gledao sam imaju je i drugi, zato se ne sekiraj
I ja imam 23 pa valjda necemo mladi oboljeti heheh