zbujena sam treba mi pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
zbujena sam treba mi pomoc
Nova sam na ovom sajtu. Imam 30 godina i vec tri godine pokusavam da zatrudnim ali nista. Oktobra 2004 radjena mi je konizacija na grlicu materice,od tad redovno radim papa test sad mi je sto se tice toga sve ok. isla sam na pracenje ovulacije bila mi je redovna,uradila sam progesteron bio je dobar. Pa sam ostala trudna ali mi je uginuo plod u 7 nedelji i radjen mi je abortus decembra 2006. Posle toga radila sam testove na hlamidiju,mikroplazmu i ureaplazmu bili su negativni. i radila sam i HSG i to je bilo malo zakrcenje na desnom kanalu ali je prilikom toga odstranjeno. E da a suprug ima 32 godine dva puta je radio spermogram i jednom spermokulturu i sve mu je bilo odlicno 100% pokretnih spermatozoida. Ali trenutno imam jedan problem i malo sam uplasena. Krenulo mi je krvarenje 19 dana ciklusa traje mi vec 6 dana,prvi dan mi je bilo malo jace ali ne kao menzis a posle sve manje i od svetlo crvene do skoro crne.Bila sam kod doktora i on mi je rekao ili upala mitericne supljine ili vanmatrricna trudnoca. mene nista ne boli sem grudi. Dao mi je da pijem panklav i da se javim za 7 dana. Ko ce da ceka 7 dana nije mi bas svejedno. MOLIM DOKTORKU DA MI SE JAVI ILI NEKO SA SLICNIM ISKUSTVOM!!!!