Juvenilni dijabetes i akupunktura

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Tamara Ž.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 4:27 pm

Juvenilni dijabetes i akupunktura

Post od Tamara Ž. »

Čuo sam da akupunktura može da pomogne. Ima li neko nekakva iskustva na tom polju. Čuo sam za doktora Mančića i doktorku Ljiljanu Stefanović. Radi se o devojčici od 8 godina kojoj je ustanovljen dijabetes mellitus tip 1 pre 3 nedelje. Trenutno smo na mlim dozama insulina jednom dnevno (ujutru) i očekujemo remisiju.
Moja ćerka Tamara ima 8 god. i ima Diabetes mellitus tip 1 novootkriveni. Skupljamo iskustva i prenosimo svoja.
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Da pomogne u vezi cega? Ako je rijec o izljecivanju - cisto sumnjam.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
radoslava stankov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od radoslava stankov »

Draga Tamara!Ja sam se raspitivala za bockanje iglicama i dobila sam odgovor ,da moze malo da se stabilizuje stanje ali da se izleci ne moze.Mogu ti dati broj tel,dr u Nnovom Sadu,od moje drugarice kuma,pa da porazgovaras sa njom.Za moje stanje,kao moze samo malo da mi uspori komplikacije,ali se jos nisam cula sa njom,jer sam imala skoro komu pa sad nikako da se vratim u normalu.Ako imas koje pitanje,slobodno pisi.Veliki pozdrav!!!!
Bolujem od dijabetesa od 1995. god.Imam sve komplikacije od secera.
Odgovori