gastroskopija pod opstom anastezijom
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm
gastroskopija pod opstom anastezijom
zanima me kolika je cjena u evrima gastroskopije pod opstom anastezijom,na vma
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Draga prijateljice!Gastroskopija se,ja mislim ne radi nigde sa totalnom anestezijom.Jeste malo neprijatno ali se izdrzi.Ja sam isla 3 puta,a za ostala snimanja i dole i gore da ti ne pricam.Ali kada se mora,da bi se utvrdio razlig bolesti,sve se izdrzi.Da li si uradila gastroskopiju ili neka druga snimanja?Koji ti problem imas?
Bolujem od dijabetesa od 1995. god.Imam sve komplikacije od secera.
Radi se u VMA. Pozovite 0112661122
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Nije bila reklama, već odgovor na 2 prethodna posta, 1. radi se u opštoj u VMA i 2. ne radi se nigde u opštoj
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Gastroskopija
Moze li pojasnjenje za 1. i 2. (ne razumem)draganvma napisao:Nije bila reklama, već odgovor na 2 prethodna posta, 1. radi se u opštoj u VMA i 2. ne radi se nigde u opštoj
1. radi se u opstoj ...
2. ne radi se nigde u opstoj
???
Pretpostavljam da je autor teme mislio na snimanje zeluca
sto moze biti, po pricama onih koji su radili gadljivo a ne i,
neprijatno kao kolonoskopija (pregled debelog i tankog creva),
pa je moja pretpostavka da potpuna anestezija nije neophodna.
Mene pak zanima da li se primenjuje i koja anestezija kod
kolonoskopije i koje su orijentacione cene.
Nisam procitao pravila foruma ali sam gotovo siguran da
postiranje neke orijentacione cene ne moze nikako biti reklama
kao ni navodjenje ustanove u kojoj se radi.
Svako ima pravo za svoj novac da izabere cije ce da koristi
usluge i niko ga ovde ne prisiljava na isto.
Pozdrav.
Gastroskopija je "gadljiva" i 50% je solidno a 50% nikako ne podnose. Može se raditi bez, u lokalu i opštoj anesteziji.
Kolonoskopija je jako neprijatna i izrazito bolna, pa se sprovodi u opštoj anesteziji.
Za cenu pozovite 0112661122
Kolonoskopija je jako neprijatna i izrazito bolna, pa se sprovodi u opštoj anesteziji.
Za cenu pozovite 0112661122
Pre 2 meseca sam išao na kolonosopiju i nije uopšte toliko bolna kao što reče gospodin draganvma. Samo se mnogo ružno osećaš zbog položaja u kom se nalaziš i neugodno je to što ti rade. Neugodno je to što si osećaš bespomoćno a oni ti gledaju unutrašnjost creva i to sa te strane sa koje gledaju. I ja sam gledao svoja creva iznutra na monitoru sve vreme. Priprema je teška jer nisam jeo 48 sati i morao sam da popijem 4 litra slane vode da bi se što bolje očistio.
Subjektivan osećaj. Svakako, kada vam se gura negde nešto, gde mu nije ni mesto adekvatno a Boga mi ni "kalibar"
ume da bude bolno! To je iskustvo velikog broja pacijenata, posebno bolna ume da bude insuflacija vazduha i tečnosti.... No, kako rekoh, ume da bude ali nekome ume da bude i prijatna pa da jedva čekaju repete