problem
problem
Moja majka pati od bolova u zelucu. Sve je pocelo kad je izmerila pritisak i ustanovila da je veoma visok a njoj je prirodno nizak pritisak. Obisla je lekare i snimila zeludac. Za zeludac su joj rekli da je sve, samo da je na malo suzen i da se hrana sporije krece kroz njega i iz tog razloga se pojavljuje vece lucenje kiseline. Ona nema kiselinu, vec oko mesec dana pije prepisane lekove za pritisak i pritisak je stabilizovan. Cak je probala i da ga ne popije da vidi reakciju. Meri pritisak dva puta dnevno. Posle eksperimenta sa ne uzimanjem leka prvo merenje je pokazalo povisen ali drugo merenje je pokazalo normalan( oko 130/80 u proseku). Ona i dalje ima bolove pogoto kad jede. Veoma je disciplinovana i svela je hranu na samo kuvano bez masti i zacina. Bolove nema uvek ali ih ima. Ima zakazano gutanje siajlice za zeludac i pregled debelog creva. Ona je cula da u klinici ostrog ima snimanje toga svega bez gutanja sijalice. Molim Vas da mi date neki savet sta da radim i kako da joj pomognem. Ona se plasi da nije neki karcinom posto je njena majka imala rak na zelucu. Da li bi bilo dobro da je vodim u kliniku Ostrog posto sam procitao da taj neki skener jako zraci.