Moja je greska znam, ali se nadam da ima spasa za mene..
Znaci vec godinama tj od kad znam za sebe odlazim kod privatnog zubara, svog zubara.. I dala sam decku da mi zakaze termin kod zubara stim da i on odlazi kod njega vec par meseci. Znaci zakazao mi termin i jos sam ga jednom pitala da li je zakazao kod mog lekara, posto ih ima 2 u ordinaciji pa se menjaju s vremena na vreme smene. I rekao je "Da"
Svejedno, ja sam otisla u zakazano vreme i legla u stolicu, zubar je bio u susednoj prostoriji i kada se vratio i stao ispred mene ja sam primetila da to nije moj zubar vec onaj drugi sto tu radi i kazem da sam ja zakazala kod drugog zubara i on mi kaze da je on otisao na godisnji? ili da sad ne radi, nego moram zakazati novi termin? ili tako nesto.. ne secam se tacno vec...
I sad posto sam ja vec bila pripremljena i on takodje, mene je bio blam da mu kazem "E sad necu ti da mi radis skidanje kamenca"
(Zaboravila sam da kazem da je o tome rec)
I ja sam mu dopustila da mi to on odradi...
E sad moj problem je sto je ne samo na jednom zubu, vec na vise mesta, ne samo skinuo kamenac vec je i usao u zub.. Znaci sada imam umesto naslaga kamenca (koji se po meni nisu ni videli, nego je moj zubar to predlozio da skinemo); imam pri kraju zuba tj kod desni kao neke bele, svetlije naslage.. Ali to nisu naslage, vec to sto je ovaj drugi zubar meni malo i usao u zub i krenuo to da mi "turpija"
I kazem, nije to samo na jednom mestu tj jednom zubu..
Sad mi to smeta jer ruzno izgleda, izgleda ko da nemam zdrave zube ili ko da ne perem zube redovno..
Sta da radim?