. To me prvo mucilo prije oko godinu dana, tad sam mislio da je upala kanala ili nekakva blaga prehlada i pio sam neke antibiotike i to se smirilo mozda samo od sebe mozda od antibiotika.
To mi se opet vratilo. E sad sumnjam da nije u pitanju nesto kao blazi oblik hemoroida. Nemam nikakva krvarenja niti bio sta vidljivo u tom predjelu, sve spolja izgleda kao da je u najboljem redu.. Ali palo mi je na pamet da su heroroidi zato sto mi se ovo vratilo poslije duze voznje biciklom. Moze biti i da sam se usput prehladio. Uzasno me bolilo to tu nakon voznje sto je poslije nekoliko dana preslo u ovo dosadno zujanje. Opisao bih to Kao da je neki kanal zacepljen i neka tecnost tesko prolazi kroz nju....
Mozda je i prostata u pitanju, stvarno ne znam. Ako potraje ovo poci cu kod doktora, ali jednostavno nisam siguran da dobro objasnjavam sta je u pitanju pa ako je neko imao slican problem, cisto da mi kaze svoja iskustva da znam da objasnim doktoru o cemu se radi. Jel ovako ja ne znam ni kod kog doktora treba da idemInace ponekad me pecka kad uriniram najvise ujutru ili prvo uriniranje nakon sexa(normalnog heterosexualnog