c34

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
rayka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 11:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

c34

Post od rayka »

Ja sam od jula 2007 bolovala od nezna se cega. Pocelo je tako sto me je boleo zeludac i ceo pojasni deo.prvo sam lezala u KBC Zvezdara i prekontrolisala sve od ociju do skenera pluca, tada je nadjeno da imam gastritis i promene ne desnom plucnom krilu 18mm. Takav tretman i paznju ni kod kuce nisam imala ,vodila me je Dr. Mina Milovanovic. Posle me je poslala na INSTITUT ZA PUUCNE BOLESTI, tamo me je operisao Dr.Nikola, koji je sa tolikom dozom optimizma prilazio pacijentima da prosto pozelite da se razbolite. Elem, desilo se da mi je krvna slika katastrofa i da nikako gvozdje ne mrda sa 1, a hemoglobin sa 60. Primili su me opet u KBC Zvezdara (jer blizu stanujem) na odeljenje hematologije. Tu me je vodio Dr.Stanko Radulovic ( DUSA OD COVEKA) sve je zivo ispitao, onda se dosetio da treba uraditi skener stomaka. E, tu lezi zeka, na tankom crevu promena duga 7cm sa spoljnje strane, odmah u Urgentni centar gde me je operisao Prof.dr. Brana Stefanovic i izvadio 50cm creva .Profesor koji je ujedno i direktor UC-a svako jutro pre pocetka posla obilazi pacijente, porazgovara i saslusa svakog (da nepoveruje covek) i tek onda ide da se presvlaci da bi radio. Osoblje u sve tri bolnice kao rod rodjeni, maze te paze, tese i vode racuna kao da ste im sestra rodjena. Sada primam hemioterapiju i osecam se odlicno, sve jedem, Vodi me Dr. Ana Blanka , koja vam sve lepo objasni da nikakvih dilema nemate. Eto , malo sam vas udavila ali ja nemam osecaj da sam imala dva karcinoma i operisala ih za tako kratko vreme. Imam 50-t godina i veliku zelju da dozivim 90-t. LJUDI SVE IDE IZ LUDE GLAVE
IMA DIVNIH LEKARA BOGU HVALA
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Rayka želim vam ne 90-tu ,nego 190-tu ,sa toliko optimizma i treba da je doživite!
I divan gest da pohvalite lekare i osoblje kojim ste zadivljeni!

Sve Vam najbolje želim!
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Bravo za VAs i bravo za navedene kolege koji brane cast profesije. POnosni smo na njih.
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Bravo na lepim rečima i neizmernom optimizmu! Živeli 300 godina! :D
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori