Takve bi Google-oglase na ovkvoj vrsti foruma trebalo zabraniti!
URIFLOW
URIFLOW
Ne mogu da verujem da se i ovaj forum koristi za propagiranje nekakvih privatnih sajtova g-dina dr med M. Rakića i to u vrlo komercijalne svrhe a zarad prodaje volšebnih preparata koji "tope" kalkuluse u urotraktu
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Da, da... i kojekakve jos cudotvorce koji ostavljaju brojeve tel.
ali, NEMA KO ! Bojim se da smo mi ucesnici sami i urednici
Da zlo bude vece upravo dr-i prave neoprostive marketinske poteze, pa sta da rade jadni pacijenti, kome onda da veruju? Uzas...
Pamet u glavu i bez narucivanja instant proizvoda za gubitak kg-a, rast duuuuge i bujne kose za mesec dana, lecenje metastaza na biljnoj osnovi, izazivanje potencije magnetima itd itd.
Pozdrav kolegama (ja to da se pohvalim malo
)koji jos uvek veruju u medicinu 
Pamet u glavu i bez narucivanja instant proizvoda za gubitak kg-a, rast duuuuge i bujne kose za mesec dana, lecenje metastaza na biljnoj osnovi, izazivanje potencije magnetima itd itd.
Pozdrav kolegama (ja to da se pohvalim malo
Je li to neko nama dobio diplomu?
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Sa srećom!!!!!!!