Jabuka i Med

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
soneklavir
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am

Jabuka i Med

Post od soneklavir »

Sada jedna moja drugarica koja radi kao medicinka sestra,tvrdi da su joj doktori rekli da jabuka i med nevalja za tumore,inace ona je obolela od lifnih zlezda mada kaze da se izlecila , moze da se izleci koliko malignog tumora,ona uveliko radi
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

vrlo konfuzno napisana rechenica!

uglavnom, shta tvrdite, da jabuke i med nisu zdravi za osobe koje boluju od kancera?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

med je Božiji dar i nije štetan ni u kom slučaju, čak u nekim slučajevima diabetesa pomaže. To su neproverene priče. rekla-kazala! Jabuke da su štetne kod malignih bolesti, sad čujem!
soneklavir
Stalni član
Stalni  član

Jabuke i med

Post od soneklavir »

Nemoj da ne pogresno razumete ,bas to i korisitm,nego pitam za ono sto meni govore i stvaraju konfuziju.Ja koristim Todoksin I celu zracnu i hemo te rapiju nisam osetio,i nozrmalno uz Boziju pomoc.Pozz!
soneklavir
Stalni član
Stalni  član

Zaboravio

Post od soneklavir »

Ceo todoksinov orogram sastoji se na bazi meda i bilja.
Odgovori