Strije

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Strije

Post od Fimka »

Sta je najbolje koristiti za prevenciju strija u trudnoci?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Saljicev melem protiv strija"STRIET"
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Saljicev melem protiv strija"STRIET"
nikome jos nije pomogao :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Zamisli meni jeste!A u mojoj okolini sve trudnice koje su ga koristile pravilno su odusevljene.Bitno je da na pakovanju pise Saljic original.Pozdrav
nenili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 5:16 pm

Post od nenili »

Nije sve u mazanju! Zavisi puno i od koze i tkiva! Meni je stvarno puno pomoglo nivea mleko za telo! Ali ako koza nije zategnuta i elasticna cisto sumnjam da ce ti ista pomoci (moje licno misljenje)
vedo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:52 pm

Post od vedo »

Ja sam pocela sa Strietom, pa presla na Chiccove preparate, ali nista nije pomoglo, cak sam najjace serume koristila, pa Eucerin ulje koji je bas namenjen trudnicama, ali je meni stomak bio ogroman, blizanci, svaki tezak po 2.800 i tu nije bilo pomoci, sve zavisi od tipa koze i naravno velicine stomaka, mislim da je Collistarova krema jako dobra i lepo mirise, dosta zena je hvalilo, naravno tu je i razlika u ceni, Striet platite oko 300din, a Collistar 4.000, pa ko sta moze sebi da priusti.
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Ta collistarova kreme ti je fenomenalna -provjereno kod žene koja je imala genetske predispozicije da popuca ali mislim da je jedno pakovanje 50 evra :o Veliko je doduše i trebaju svega 2 u toku trudnoće.Dalje,Šaljić kako za koga,nekome super,nekome ništa.Možda original jedino.Dalje,hemofarmova krema na bazi ulja hrasta-fenomenalna a 100% provjeren resept ti je kad u pavlovićevu mast ukapaš ad kapi i bademovo ulje-nema nijedne sigurno.Ne treba se puno debljati-jako važno.Eto,puno sreće...
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm

Post od cinnamon girl »

Je l' mazete Strietom i grudi? Ja da. A malopre mi drugarica kaze da nije dobro mazati grudi, narocito bradavice nicim, cak ni obicnim mlekom za telo. Zasto? :-?
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
bubamara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 8:50 pm

Post od bubamara »

Grudi i bradavice ne treba nikako masirati jer to dovodi do kontrakcija
cinnamon girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm

Post od cinnamon girl »

Ali kako sad to? Ja sam cula da je bas dobro nezno kruznim pokretima masirati grudi. I zbog njihove cvrstine i zbog cirkulacije. A kad je u pitanju mleko za telo, sta je sa nama koji imamo suvu kozu? Kako da odrzavamo vlaznost? :-?

Ajde nek se ukljuci jos neko u diskusiju da razjasnimo ovo pitanje. :lol:
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.
bubamara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 8:50 pm

Post od bubamara »

uh, pa naravno da se mogu blagim utrljavanjem namazati grudi, ne treba ih jako masirati, to je ono što su mene upozorili a i što sam imala prilike da pročitam.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Ima ovde nekoliko tema o strijama, mr Silvio je preporucivao Mustelin preparat protiv strija. Ima ga u bolje snabdevenim apotekama.
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 01, 2008 7:58 pm

Post od Aneuartis »

Jer se strije dobijaju od prebrzog gojenja?
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

Aneuartis napisao:Jer se strije dobijaju od prebrzog gojenja?
Uglavnom, bilo šta što prebrzo "nategne" kožu može da ih izazove, ukoliko si njima sklon(a). Meni je poslednji mesec trudnoće bio poguban, zapravo poslednje dve nedelje - na bokovima je koža prosto odustala od bitke :) Ako, koliko mi je bilo bitno do tada toliko mi sada nije, isplatilo se :D
Aneuartis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 01, 2008 7:58 pm

Post od Aneuartis »

neverending napisao:
Aneuartis napisao:Jer se strije dobijaju od prebrzog gojenja?
Uglavnom, bilo šta što prebrzo "nategne" kožu može da ih izazove, ukoliko si njima sklon(a). Meni je poslednji mesec trudnoće bio poguban, zapravo poslednje dve nedelje - na bokovima je koža prosto odustala od bitke :) Ako, koliko mi je bilo bitno do tada toliko mi sada nije, isplatilo se :D
Ne znam da li sam sklon ali mislim da sam poceo da ih dobijam xD
Inace nacuo sam da strije dobijaju samo trudnice i sada me je malo blam :P
Moj pravi identitet mora ostati tajna posle ovog posta :lol: xP

*fades in shadows*

PS
Da li postoji nacin kako da se odklone ?
Odgovori